PechaKucha: Første gründeridé var mislykket. Den neste resulterte i Oslos nye mathall.

Kaja Skovborg Hansen skulle lage mat av insekter. Det ble mislykket. Men underveis i dette prosjektet møtte hun to mennesker hun startet en helt ny gründervirksomheten med.

Har du hørt om Vippa? Det er Norges nye mathall. Ytterst på Vippetangen er det gamle sukkerskuret transformert til matboder, kjøkken og spiseplasser. Med en 400 kvadratmeter stor hage på taket skal Vippa i tillegg være en scene for kultur og matkunnskap.

I foredraget over kan du høre mer om hvordan Kaja Skovborg Hansen bygget og utviklet mathallen.

Kaja Skovborg Hansen jobbet natt og dag med å bygge den nye mathallen Vippa.

6 minutter og 40 sekunder

Et PechaKucha-foredrag består av 20 bilder som foredragsholderen får snakke om i 20 sekunder hver. PechaKucha-foredragene Aftenposten kuraterer, er fremført på PechaKucha night Oslos arrangementer.

Alle foredragsholderne stiller ansikt til ansikt med publikum, og i løpet av den korte tiden skal det fortelles en interessant historie om noe du kanskje ikke visste fra før.