Oslo

Ung kvinne voldtatt i Slottsparken

Politiet i Oslo etterlyser vitner.

  • Svend Ole Kvilesjø

Har du tips til denne saken? Send en e-post til 2286@aftenposten.no; eller ring Aftenposten.no på 02286. Du kan også sende SMS/MMS til 2286.

Les også:

Les også

Voldtekstoffer ute av sykehuset

— Vi etterforsker en voldtekt av en ung kvinne. Voldtekten skal ha skjedd i Slottsparken i Oslo natt til søndag 28. august, mellom klokken 01.00 og 02.00, sier etterforskningsleder Ann Kristin Grosberghaugen ved sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.no.

- Kvinnen var på vei hjem, alene, da hun kom i kontakt med gjerningsmannen. Han skal være en mann av afrikansk opprinnelse, sier Grosberghaugen.

Mange mennesker i området

Voldtekten skjedde på Abelhaugen i Slottsparken.

— Om du står på Karl Johans gate og ser opp mot Slottet, er det den haugen som ligger på venstre side av parken, på toppen av en trapp. Kvinnen har fortalt at det var mange mennesker i nærheten da voldtekten skjedde, opplyser Grosberghaugen.

Politiet etterlyser derfor vitner som kan ha gjort observasjoner før - og i det aktuelle tidsrommet natt til søndag, og ber om at disse tar kontakt med Vold- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt.

Dagtid: 22669163. Kveld: 22669966.