I noen måneder har man kunnet bestille mat fra restauranter og spise den på stedet, ikke bare «ta med».
Øltørste Oslo-folk og tilreisende har svermet til barene for den obligatoriske utepilsen i sommer.
Oslo har begynt å ligne på seg selv.
... Men det er bare på overflaten.
Oslo

Puben skylder gårdeier 800.000 kroner: – Det er ikke rosenrødt selv om byen har begynt å åpne.

Restaurantene, barene og kafeene som gjør Oslo til Oslo, har ennå ikke klart å stable seg på bena etter koronaen. De sliter mer her enn i resten av landet, viser ferske tall fra NHO.

  • Ingrid Elida Karo Johansen
    Journalist

– Kan vi tjene 100 kroner dagen og klare å holde ut, er det bedre enn å stenge. Husleien løper, sa Eivind Flognfeldt til Aftenposten for litt under ett år siden.

Han er en av eierne av puben Bob’s på Grønland.
Så hva er svaret i dag når byen tilsynelatende har begynt å kvikne til?

Les hele saken med abonnement