Tre biler involvert i voldshendelse. Skudd avfyrt. Fire personer pågrepet.

Politiet rykket ut til Høybråtenveien søndag kveld. Der har tre biler vært involvert i en voldshendelse, skriver Oslo-politiet på Twitter. Fire personer er pågrepet.

Politiet fant tomhylser her i Høybråtenveien.

To av bilene skal ha kjørt fra stedet. Ifølge politiet ble den ene bilen stanset på Ellingsrud med fire personer i.

Politiet skrev først på Twitter at det trolig var blitt avfyrt skudd i forbindelse med hendelsen. Men de fant to tomhylser på stedet og kunne slå fast at det hadde vært skyting.

Fire personer ble søndag kveld pågrepet i saken og satt i avhør utover natten. Ved 23-tiden søndag var politiet fortsatt på åstedet og foretok tekniske og taktiske undersøkelser.

Ingen personer skal være skadet, melder politiet.

– Vi fikk melding klokken 20.43 om at det var hørt et smell i området. Det var lenge uavklart hva som hadde skjedd, men så fant vi to tomhylser, sa operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til Aftenposten søndag kveld.

Da politiet kom frem til stedet etter den første meldingen, fant man én bil der.

– To andre biler hadde kjørt fra stedet. Den ene ble stanset av en patrulje på Ellingsrud. Det var fire personer i den, og de er nå pågrepet, forteller Engeseth.

– Er disse kjent av politiet fra før?

– Ja. Vi knytter dette til en konflikt mellom to grupperinger.

Et vitne forteller til Dagbladet at tre biler stoppet midt i veien. Det skal da ha vært et håndgemeng.

Det skal ha blitt skutt mot den ene av bilene. Politiets innsatsleder på stedet, Thomas Broberg, bekrefter at det er skader på den bilen man fant på stedet.