Innbakt nøttestek.
Fristende tilbehør.
I 2021 kan man ikke be inn til juleselskap og forvente at alle spiser det samme, mener kokebokforfatter Hanne-Lene Dahlgren.
Pinnejack, nøttestek og daddelkuler. Hanne-Lene Dahlgren lager julemat til alle som vil spise mindre kjøtt.
At noen velger vegetarisk mat i julen, kan være en kilde til konflikt i familien. Det ønsker matbloggeren å gjøre noe med.
Matblogger Hanne-Lene Dahlgren vokste opp i en familie som spiste biff, pommes noisettes og en sliten brokkolikvast hver eneste lørdag. Men når storfamilien samles til pinnekjøttlag i desember, har kokebokforfatteren plantebasert mat på tallerkenen.
– Istedenfor sau spiser jeg «pinnejack» og bruker jackfruit, en frukt som ligner på og minner om pinnekjøtt konsistensmessig, sier hun entusiastisk.
Les hele saken med abonnement