Oslo

Politiet avbrøt støyende fest på Sognsvann i Oslo

Mellom 50 og 100 personer løp i alle retninger da politiet oppsøkte en fest ved Sognsvann i Nordmarka i Oslo natt til lørdag.

Sognsvann i Nordmarka i Oslo er et populært utfartssted det meste av døgnets timer. Det har i mange år vært åsted for ungdomsfester.
  • NTB

– Vi dro opp i halv ett-tiden etter melding fra folk som overnattet i skogen om et støyende arrangement på Sognsvann. Da patruljen kom frem, løp mange personer i alle retninger, forteller operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB.

I 01.30-tiden var politiet fortsatt på stedet med flere patruljer. De hadde med seg brannvesenet for å slokke flere bål på stedet. Politiet reagerte ikke med noen straffereaksjoner i saken.

– Våre patruljer har snakket med noen av deltakerne, og det viste seg å være utenlandske studenter i Norge. Vi har orientert om reglene som gjelder, og foretar oss ikke mer med saken, sier forteller operasjonslederen.

Det er ikke tillatt å gjennomføre arrangementer verken innendørs eller utendørs i Oslo. Dette gjelder fram til 15. april

Les mer om

  1. Koronaviruset
  2. Koronaviruset
  3. Politiet
  4. Oslo vest/nord