Stabil tilstand for knivstukket mann i Oslo

Tilstanden til mannen som ble knivstukket og kritisk skadet på Tøyen i Oslo torsdag kveld, var fredag morgen stabil.

Tilstanden til mannen som ble knivstukket og kritisk skadd på Tøyen i Oslo torsdag kveld, var fredag morgen stabil. Det var en politipatrulje som fant den knivstukne mannen.

Det får NTB opplyst hos krimvakta ved Oslo politidistrikt.

Fem menn er pågrepet etter voldshendelsen som skjedde under et oppgjør i 20.30-tiden mellom det politiet tror er to kriminelle miljøer i byen.

Etter den første, akutte fasen av etterforskningen torsdag kveld fant politiet at selve knivstikkingen trolig skjedde i en ballbinge mellom Borggata og Smedgata, under 500 meter fra Politihuset på Grønland.

Den skadede mannen ble funnet i Borggata ved Åkebergveien, men han ble trolig knivstukket her, ved en ballbinge mellom Borggata og Smedgata.

– En patrulje kom over et slagsmål, og i den forbindelse var en person knivstukket, sa operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB torsdag kveld.

En rød Tesla ble stanset i Christian Michelsen og til sammen fem menn ble pågrepet.

Kort tid senere stoppet en patrulje en bil med fire personer. Alle ble pågrepet. Senere ble ytterligere en person pågrepet.

Vitner har beskrevet at tre biler og rundt ti personer stakk fra stedet etter slagsmålet. Politiet søkte etter flere involverte.