Bieber tok over showet under Senkveld-innspilling

Bieber tok over showet og lekte programleder under spesialepisoden av Senkveld på TV 2.

Gjesten Justin Bieber tok over hele showet fra start. det hadde Senkveld-vertskapet Thomas og Harald ikke noe imot.
  • Sol Sigurjonsdottir

Justin Bieber (21) er på besøk i Oslo, og var i kveld gjest i en spesialepisode av Senkveld med Thomas og Harald på TV 2. Bieber spiller også en minikonsert i forbindelse med intervjuet.

Tok over showet

**Bieber tok helt over showet under innspillingen av Senkveld torsdag kveld.

— Er det greit om jeg bare tar over som talkshow-vert, eller? startet popstjernen med å spørre, så byttet han plass med Harald Rønneberg og Thomas Numme.**

Under programmet utfordret Bieber blant annet Numme til en situp-konkurranse.

Det ble også vist en videosnutt fra en skatepark i Bærum, hvor Bieber overrasket ungdom med å arrangere en skatekonkurranse for dem.

  • Se intervjuet med ekte «beliebers»: - Jeg har drømt om å møte Bieber i flere år!
    Rett før innspillingen skulle starte tok Justin Bieber til orde for en liten skatekonkurranse også inne på Chateau Neuf, med flere fra crewet hans som deltok.

I bar overkropp lagetBieber et hinder i en av gangene inne på Chateau Neuf som han gjentatte ganger hoppet over med skateboardet, ti Numme og Rønnebergs tilrop og heiing. En filmsnutt av dette ble også vist under innspillingen av Senkveld.

Elsker norske fans

Bieber skrøt mye av sine norske «beliebers» under Senkveld-intervjuet.

— Det betyr mye for meg å være tilbake, og det er godt å være her. Norske fans er en av de største fan-gruppene jeg hari verden, sier Bieber til stor jubel fra salen.

taacf1fe-jeNhDNKMGd.jpg

I tillegg til å overraske ungdom i skateparken i Bærum, har Bieber også overrasket ungdommer i 7. klasse på en barneskole. Her spilte han spill med elevene, og inviterte samtlige til konserten. — Jeg tror det er mye mørk energi i verden, så jeg tror det betyr mye om jeg kan spre litt glede både her i kveld og i verden. Det jeg liker best av alt jeg gjør, er å få folk til å smile, sier Bieber etter å ha sett et klipp av seg selv som besøkte skolen i dag.

Tre akustiske sanger

Numme og Rønneberg rakk ikke å spørre om mye annet ennhvordan det er å være popstjerne og hvordan det er å ha så mange fans, før Bieber tok over med tre akustiske sanger.

Bieber spilte den nye hiten «What do you mean», i tillegg til «Hold tight» og «As long as you love me».

I tillegg ble det vist et gammelt bilde av Bieber som kaptein for etlilleputtlag i ishockey, til fansens store fornøyelse.

Etter innspillingen av Senkveld var ferdig, fikk noen heldige konkurransevinnere lov til å møte Justin Bieber personlig.

- Å herregud, han tok meg på rumpa!, var noen av gledeshylene som kunne høres i gangen etter møtet. Flere av ungjentene gråt av glede, før de gikk videre forå finne plassen sin i konsertlokalet.

Eksklusiv konsert

Det har ikke vært mulig å kjøpe billetter til konserten. De drøyt 950 konsertbillettene ble gitt som premier i diverse konkurranser.

Storsalen på Chateau Neuf rett før konsertstart.

Det har vært stor pågang for å vinne disse billettene. Universal Music har tidligere fortalt til Osloby at flere titalls tusen har tatt kontakt med dem, i håp om å få en billett til Bieber-konserten. Storsalen på Chateau Neuf er fylt til randen av unge mennesker, noen fulgt av foreldre. De heldigste har fått strålande rett foran den sorte scenen. Det er ganske mange misunnelige der ute på de knapt tusen som er her i kveld.

Med én gang Bieber entrer scenen fylles lokalet med rop, hyl og ellevill jubel. Noen gråter allerede.

Belieberne er gode til å skape stemning og popstjernen Justin Bieber plukker opp atmosfæren fra scenen. Han er i storform ikveld, og ber alle om å reise seg.

Første låt ut er «Boyfriend».

Bieber er på lynbesøk, og reiser hjem til Canada fredag formiddag.

Osloby oppdaterer saken!

bieber2-ZBA80yfl0u.jpg
taacf1e1-w7OjCzikvk.jpg