Foto: Dan P. Neegaard
Mens Oslos uteliv står i dyp krise, insisterer Restaurant À L’aise på Majorstuen på å holde åpent. Harrys Decoopman sørger for at alt er klart til kveldens gjester.
Gjestene skal få «champagne-følelsen» midt i en pandemi som tar knekken på utelivet.
På Grønland insisterer også Bob’s pub på å holde åpent. Bartender Aron Valdes serverer kun alkoholfritt øl, kaffe og boller.
Stamgjestene Per Martin Hansen og Jan Normann Larsen er likevel glade for at det finnes et sted å gå.
Oslo

Halve utelivet frykter konkurs: – Kan vi tjene 100 kroner dagen, er det bedre enn å stenge

Serveringsstedene teller på knappene frem mot jul. Bob’s på Grønland har normalt 85 prosent av inntektene sine fra øl, men holder det gående tross skjenkestoppen.

  • Hilde Bjørhovde
    Journalist
  • Morten Schwencke
    Journalist i Aftenposten
  • Magnus Kallelid
    Journalist

Bob’s pub på formiddagen. Som vanlig er stamgjestene her. Men uten øl i glassene. I stedet serveres kaffe, wienerbrød og alkoholfritt.

– Kan vi tjene 100 kroner dagen og klarer å holde ut, er det bedre enn å stenge. Husleien løper, sier pubeier Eivind Flognfeldt.

Les hele saken med abonnement