Oslo

Utsetter Michelinstjerne-utdeling

Stavanger skulle være vertsby for den Nordiske utdelingen 8. februar 2021. Nå er den foreløpig utsatt til mai.

I fjor ble Michelin-guidens gjeve stjerner for de nordiske landene delt ut i Trondheim. Svein Erik Renaa og hans restaurant Re-Naa i Stavanger gikk fra én til to stjerner. Her kysser han sin kone og kollega Torill. Foto: Ole Martin Wold, NTB

 • Erik Gulbrandsen
  Erik Gulbrandsen
  journalist

Utdelingen av Michelinstjerner i 2020 ble en stor suksess for Norge. Under på Lindesnes, Bare restaurant i Bergen, Omakase by Vladimir Pak i Oslo og Speilsalen i Trondheim fikk alle sin første stjerne.

I tillegg gikk REE-NAA i Stavanger fra én til to stjerner. Mange jublet også da Stavanger ble utnevnt til vertsby for utdelingen 8. februar 2021. Nå er utdelingen utsatt.

Kommunikasjonsansvarlig Lotta Wrangle i Michelin Nordic sier lanseringen av guiden og utdelingen av stjerner foreløpig er utsatt til 10. mai.

– Vi avventer litt til for å se hvordan pandemien utvikler seg. Selve arrangementet, om det blir fysisk eller digitalt, er avhengig av dette. Vi kommer til å gå ut med informasjon så snart vi tar en beslutning, sier Wrangle.

Les også

 1. Guide Michelin: Fem nye stjerner til Norge

 2. Reneé Fagerhøi: – Jeg vil gjerne pushe grenser hos folk

 3. Ett år på en stjernerestaurant

I fjor mottok Vladimir Pak Michelinstjerne for sin restaurant i Oslo. Nå er årets utdeling utsatt. Foto: Ole Martin Wold

Les mer om

 1. Michelin
 2. Stavanger
 3. Oslo
 4. Oslo-livet ute