Politiet fant død kvinne i en leilighet i Oslo. En mann siktet for drap.

En kvinne er død etter å ha blitt skadet med en skarp gjenstand på Teisen i Oslo. Politiet har pågrepet og siktet en mann i saken.

Politiet jobber på stedet natt til fredag etter at en kvinne ble bekreftet død på Teisen i Oslo.

Litt over klokken 23.30 torsdag kveld fikk politiet en melding fra en leilighet på Teisen, om at en person var skadet. Da politiet kom frem til adressen, var kvinnen død.

– Vi treffer også en annen person i leiligheten, en mann, og han blir pågrepet. Han er nå siktet for drap.

Det sa innsatsleder Svend Bjelland i Oslo-politiet til Aftenposten rundt kl. 01.00 natt til fredag. Politiet har kontroll på et vitne på stedet.

– De to har tilknytning til samme boligkompleks, forteller politiadvokat Christian Hatlo til Aftenposten klokken 06.15 fredag morgen.

Pårørende er ikke ferdig varslet. Siktede er ikke avhørt. Derfor er politiet forsiktige med å si noe om alder på de involverte eller hva slags relasjon de har.

Det er lite som tyder på at andre er involverte.

Tidlig fredag morgen gjorde politiet seg ferdig med kriminaltekniske undersøkelser på stedet.

En skarp gjenstand skal ha blitt brukt, meldte politiet på Twitter klokken 23.49 torsdag kveld.

– Vi har kontroll på en gjenstand, men om det er denne gjenstanden som er blitt brukt, er det for tidlig å si noe om, sa innsatsleder Bjelland i natt.

Fredag morgen opplyser politiet at de har beslaglagt flere gjenstander, men de vil fortsatt ikke si noe om hva slags skarp gjenstand som ble brukt.

Pågripelsen gikk udramatisk for seg.