Oslo

Knivstikking på Grønland - gjerningsperson foreløpig ukjent

En person er knivstukket ved Vaterland bro. - Fornærmede er kjørt til Ullevål sykehus, men skadeomfanget er foreløpig ukjent, sier innsatsleder Svein Arild Jørundland.

Det var et stort politioppbud mellom Brugata og Oslo Spektrum etter knivstikkingsepisoden torsdag kveld. Foto: Hans O. Torgersen

  • Hans O. Torgersen
    Journalist
  • Lene Skogstrøm
    Journalist

Flere politipatruljer søkte i området etter en gjerningsperson, men politiet har foreløpig få opplysninger å gå etter. Vedkommende som ble angrepet under Vaterland bro er kjørt til Ullevål sykehus.

Politiet lette etter våpen og andre gjenstander i søppeldunkene i området mellom Vaterland bro og Oslo Spektrum. Foto: Hans O. Torgersen

– Politiet fikk melding om mulig knivstikking klokken 17.22, forteller innsatsleder Svein Arild Jørundland. En mann som passet til beskrivelsen politiet fikk av vitner på stedet ble sett gående i området, men han viste seg å være offer for knivstikkingen.

– Nå lokaliserer vi åstedet for ugjerningen og jobber opp mot kameraovervåkning og vitner, sier han.

Ved 19-tiden melder politiet på Twitter at man har lokalisert et mulig åsted og foretatt undersøkelser der. Offeret i saken skal være lettere skadet.

Les mer om

  1. Krim
  2. Politiet
  3. Vold