Oslo

What does the fox say?

Ylvis-brødrenes monsterhit blir sangmoro på Popsenteret i sommer

Smårollinger elsker å kle seg ut. Nå kan de synge og danse til The Fox på Popsenteret.
  • Hilde Bjørhovde
    Hilde Bjørhovde
    Journalist

Det måtte jo komme. Muligheten til å spille inn sin egen versjon av fjorårets landeplage og YouTube-hit The Fox.

I sommer inviterer Popsenteret små og store til å lage sin egen versjon av revestrekene som er sett av over 423 millioner mennesker på YouTube.

— Dette blir sommerens morsomste musikk-workshop, og resultatet kan lastes ned og deles med familie og venner, sier formidlingsleder ved Popsenteret Eva Krøger. Workshopen på Popsenteret foregår på engelsk.

Revet vekk

Ylvis-brødrene fikk opptre på både The Ellen DeGeneres Show og Late Night with Jimmy Fallon. I kostymebutikkene ble reveantrekk bokstavelig talt revet vekk. Helt ned i barnehagealder gaulet alle på refrenget på verdenshiten, og nå blir barnehagegrupper invitert til å komme og danse og synge til The Fox. Barn i alderen 3–6 år kan være med på Hva sier reven-omvisning fra tirsdag til fredag kl. 15 med gratis adgang. Påmelding kreves, og barnehagegruppene kan ta kontakt for å avtale omvisning tidligere på dagen.

Feriepop

Popsenteret er et interaktivt opplevelsesmuseum for populærmusikk, og sommersesongen starter med Feriepop for barn. Man trenger ingen påmelding, og ferieaktivitetene er fra tirsdag til fredag kl. 14 i uke 26, 27 og 32.

- Vi inviterer barn i alderen 6–10 år til Feriepop, med en spennende etterforskning av mote og image gjennom vår fargerike populærmusikkhistorie, forteller Krøger.

Også de yngste får et tilbud. Barnehagegrupper blir invitert til å komme og danse og synge til The Fox klokken 15 tirsdag – fredag i uke 26, 27 og 32. Adgangen er gratis – men påmelding kreves. Barnehagegruppene kan ta kontakt for å avtale omvisning tidligere på dagen.

Popsenterets sommerprogram varer til midten av august med aktiviteter for barn, ungdom og voksne.