Mann til sykehus med stikkskader

Mellom seks og syv personer ble sett løpende fra åstedet etter voldshendelse der det ble brukt kniv eller annen spiss gjenstand.

Politiets innsatsleder, Svein Arild Jørundland, peker mot leiligheten der voldshendelsen fant sted mandag kveld.

Politiet meldte mandag klokken 19.20 på Twitter at de hadde rykket ut til en adresse i Asker etter melding om knivstikking.

– En person behandles av ambulansepersonell på stedet, skrev politiet på Twitter.

Den skadede mannen er i begynnelsen av 20-årene. Han ble kjørt til Ullevål sykehus etter en stund.

– Tilstanden til fornærmede er alvorlig, men ikke kritisk, forteller politiets innsatsleder på stedet, Svein Arild Jørundland, til Aftenposten.

Voldshendelsen skjedde i eller i tilknytning til en leilighet i Asker, opplyser operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

Kniv eller skarp gjenstand

Det var en nabo av den fornærmede som ringte politiet. Melderen opplyste at mannen var blitt knivstukket.

– Vi har ikke kontroll på kniv, det kan også være snakk om en skarp gjenstand, sier Skott.

Åstedet er i en av fem boligblokker i Fredbos vei i Asker.

Politiet jobbet utover kvelden med å sikre åstedet og å avhøre vitner. En patrulje var også på Ullevål sykehus, der den skadede mannen er til behandling.

– Vi håper å kunne få avhørt fornærmede. Etter det vi er blitt fortalt, så har han vært bevisst hele tiden, sier operasjonsleder Skott til Aftenposten.

Politiet gikk rundt til naboene i området med boligblokker i Fredbos vei i Asker for å høre om noen kan gi en beskrivelse av de seks-syv personene som ble sett løpende fra stedet.

Kan være en relasjon

– I og med at dette har skjedd i eller ved en leilighet, kan det være en relasjon mellom fornærmede og de som har løpt derfra, sier Skott.

En av politiets hundepatruljer ble sendt til området ved åstedet og lette etter kniv eller andre våpen som gjerningspersonen(e) kan ha kastet fra seg.