Oslo

Død person ved Vår frelsers gravlund fortsatt ikke identifisert

Personen som ble funn død i en kum ved Vår frelsers gravlund i Oslo i forrige uke, er fortsatt ikke identifisert, opplyser politiet.

Politiet har fortsatt ikke sikker identitet på personen som ble funnet død i en kum på Vår frelsers gravlund onsdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

 • NTB

– Politiet jobber fremdeles med å få stadfestet sikker identitet på avdøde. Per nå er det ingen ny informasjon, opplyser Oslo politidistrikt i en pressemelding mandag morgen.

Det var forrige onsdag at en person ble funnet død i en kum ved Vår frelsers gravlund i Oslo. Selv om politiet har en formening om hvem avdøde er, er ikke personen sikkert identifisert ennå. Politiet har ikke opplyst om avdødes kjønn eller alder, eller hvor lenge personen skal ha ligget i kummen.

Kommunikasjonsstaben ved Oslo poltitidistrikt hadde mandag formiddag ikke besvart NTBs spørsmål, men lover "en samlet oppdatering når sikker identitet foreligger".

Funnet ble gjort etter at en mann, som nå er mistenkt for å ha fraktet liket til funnstedet og plassert det i kummen, fortalte politiet om hvor avdøde lå.

– Vi håndterer fremdeles dødsfallet som et dødsfall med ukjent dødsårsak. Det er fortsatt for tidlig å si om det kan være noe kriminelt bak selve dødsfallet, sa leder Anne Alræk Solem for seksjonen for drapsetterforskning.

 1. Les også

  Mann mistenkt for å ha lagt død person i kum i Oslo

 2. Les også

  Har funnet død person ved Vår Frelsers gravlund

Les mer om

 1. Krim
 2. Oslo

Relevante artikler

 1. OSLO
  Publisert:

  Har funnet død person ved Vår Frelsers gravlund i Oslo

 2. NORGE
  Publisert:

  Mann mistenkt for å ha lagt død person i kum i Oslo

 3. OSLO
  Publisert:

  Kvinne som ble funnet død i Oslo, har vært savnet siden 2017

 4. NORGE
  Publisert:

  DNA-resultater bekrefter at det var Ørjan Solum som ble funnet død i Arendal

 5. NORGE
  Publisert:

  Kvinne og mann funnet døde i leilighet på Askøy. Politiet mener det er mor og sønn.

 6. NORGE
  Publisert:

  Etterforskningen av mistenkelig dødsfall i Steinkjer fortsetter