12 biler totalskadet etter brann i garasjeanlegg i Oslo

En brann i et garasjeanlegg i Haugerudveien i Oslo gjorde store skader fredag morgen.

Slik så det ut på brannstedet fredag morgen.

Like etter kl. 05 fredag morgen fikk politiet melding om to biler som sto i brann ved et garasjeanlegg på Haugerud. De fant snart at det hadde spredt seg til hele anlegget.

12 biler ble totalskadet i brannen, ifølge politiet. To biler som sto parkert utenfor er også skadet. Hele garasjeanlegget sto i full fyr, og det tok tid før brannvesenet fikk kontroll.

– Vi har mange ressurser på stedet. Det er et større anlegg som er overtent som vil prøver å begrense til bygningen det brenner i. Vi har blant annet flyttet unna en del biler, sa fungerende vaktkommandør Morten Bratly i Oslo brann og redningsetat.

Det var ikke fare for at brannen ville spre seg til nærliggende boligblokker. Klokken kvart i syv meldte politiet at brannvesenet begynte å få kontroll på flammene.

Brannvesenet var på plass med ni brannbiler og hendelsen skapte problemer i morgenrushet. Tvetenveien ble i en periode stengt ved Tveita Senter. den er nå gjenåpnet.

– Det er ingen indikasjon på at brannen skal være påsatt, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Brannvesenet strevde lenge med å få kontroll over brannen i garasjeanlegget.