Mann anholdt etter kollisjon i Oslo

Politiet har anholdt en mann i 20-årene mistenkt for å ha stukket av etter en ulykke ved Veitvet nordøst i Oslo lørdag ettermiddag.

Lørdag ettermiddag søkte politiet etter en eller to personer som ble sett løpende fra stedet etter en ulykke i Oslo.

Søket etter personer fra trafikkulykken er avsluttet. Den mistenkte avhøres av politiet, opplyser Oslo-politiet på Twitter lørdag kveld.

Etter ulykken satte politiet i gang en større leteaksjonen etter en eller to personer, blant annet enn kvinne i 20-årene.

Personene var involvert i en kollisjon mellom to biler på Veitvet i Oslo.

– Vi søker i området med politibiler og hundepatruljer, opplyser Oslopolitiet påTwitter lørdag ettermiddag.

Til Aftenposten fortalte operasjonsleder Rune Ullsand at de også satt inn politihelikopter.

– Vi har fått inn ulike vitneforklaringer, noen sier det var en mann som løp fra stedet mens andre forteller at det var en kvinne. Vi er derfor usikker på om det er snakk om en eller to personer - men søker etter to personer. Både på kollisjonstedet og området hvor bileier bor.

Ifølge vitneforklaringene skal kvinnen være i 20-årene med lyst hår i hestehale og har på seg svarte bukser. Vitner på stedet har forklart at også en mann har løpt fra stedet. En av dem kjørte den ene bilen.

En person er kjørt til legevakten med skader i en arm.

– Vi ønsker å finne disse personene ettersom vi frykter at de kan være alvorlig skadet. På stedet ble det funnet blod og airbagen ble utløst.

Fire timer etter ulykken skjedde melder politiet at de har avsluttet søket etter personr fra trafikkulykken, og at de har anholdt en mistenkt.

– Han er kjørt til politihuset for avhør, skriver politiet.

Politiet meldte fra om ulykken, som skjedde på Trondheimsveien ved Veitvet, klokka 15.58 lørdag.

To biler var involvert i ulykken lørdag ettermiddag.