Mann død etter brann i campingvogn

En person er funnet omkommet etter en kraftig brann i en campingvogn på Bogstad camping, natt til lørdag.

Campingvognen brant ned til grunnen. Slik ser det ut lørdag morgen.

Det var stor fare for spredning til andre vogner.

Den første meldingen til nødetatene klokken 01.48, gikk ut på at det brant i en eller flere campingvogner på stedet og at det skulle være fare for spredning til flere vogner, på grunn av kraftig vind.

Ved 02.20-tiden i natt kunne politiet melde at brannen var slukket og at brannvesenet hadde klart å hindre at brannen spredte seg til andre vogner.

Campingvognen brant helt ned. Lørdag morgen var hele området rundt den nedbrente campingvognen sperret av. Det røk fremdeles av branntomten.

Politiet og brannvesenet jobber på stedet der en person er funnet død etter brann i en campingvogn på Bogstad camping i Oslo natt til lørdag.


Gassbeholder årsak til brannen

En gassbeholder inne i campingvognen skal ha eksplodert og dermed årsaken til brannen. Personen er identifisert, men pårørende er enda ikke varslet.

– Ut ifra det vi tror, var han alene i campingvognen, sier krimleder Trine Jorokjen, som ikke ønsker å si noe mer om den omkomne foreløpig.

Området, som ligger noen hundre meter fra bensinstasjonen ved Bogdstad camping, er sperret av og gjort klar for krimtekniske undersøkelser. Alle de omkringliggende campingvognene ble i natt evakuert.

Ved 02.20-tiden i natt kunne politiet melde at brannen var slukket og at brannvesenet hadde klart å hindre at brannen spredte seg til andre vogner.