Brannvesenet fikk til slutt kontroll på rekkehusbrann på Lambertseter

Det brant torsdag kveld kraftig i et rekkehus i Marmorveien på Lambertseter i Oslo. Ved 23-tiden har brannvesenet fått kontroll på brannen.

Det er fire enheter i rekkehuset i Marmorveien på Lambertseter i Oslo der det begynte å brenne torsdag kveld.

Politiet meldte om brannen i 18.30-tiden torsdag.

20 minutter senere opplyste operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NTB at brannvesenet hadde kontroll, men i 21-tiden kom meldingen om at de likevel ikke hadde kontroll på brannen.

– Den blusser stadig opp, skrev Oslo-politiet på Twitter.

Ved 23-tiden opplyser operasjonsleder André Kråkenes til NTB at brannmannskapene nå har kontroll over brannen og driver med etterslukking.

– Det er spesielt loftet brannvesenet har slitt med, der er det vanskelig å komme til i alle kriker og kroker, og det har til stadighet blusset opp, men nå har de fått kontroll, sier Kråkenes.

Ingen personer er meldt skadd i brannen, og alle som var på stedet er evakuert. Sju personer er registrert i enheten i rekkehuset der det begynte å brenne. Rekkehuset består av i alt fire enheter med til sammen 15 registrerte personer.

Ifølge politiet er tre boenheter berørt av brannen. Det er ikke spredningsfare til andre bygninger. Brannårsaken er ennå ikke kjent.

Brannvesenet oppfordrer naboer til å lukke vinduer og ventiler.