- Folk er sinte og sjalu på oss fordi vi slipper inn

Camilla Hundal (16) og Emilie Moseby (16) var blant de heldige som slapp inn og fikk overvære både innspillingen av Senkveld og konserten etterpå. Men Mona Berntsen var den eneste norske som danset for Bieber!

Camilla Hundal (til v.) og Emilie Moseby var blant de heldige som slapp gjennom nåløyet og inn i det som torsdag kveld var det aller helligste for alle Beliebers.

— Vi har vært fans i mange år og gleder oss veldig. Justin Bieber er en fantastisk fyr. Han er flink til å synge, og han gir penger til veldedighet, sa Moseby mens hun hoppet opp og ned av spenning.

Jentene vant billettene gjennom en konkurranse arrangert av en sponsor. De fikk billetter etter å ha spilt Bieber-låten «Baby» på vannglass. Begge var litt nervøse for kveldens kaos. I forkant har de også fått kjenne på sjalusien blant beliebere som ikke har fått billett til kveldens show.

-Jeg har fått mange meldinger, både av folk jeg kjenner og ikke kjenner, som er sinte og sjalu for at vi fikk billetter. De sier de håper konserten blir kjedelig og at vi ikke kommer til å få en fin kveld, sa Hundal før det hele begynte.

Både hun og Moseby håpet på å få øyekontakt med superstjernen i kveld.

— Om han er glad, så blir vi glade. Vi har begge vært forelsket i Bieber lenge, sier Hundal.

Alle tidligere feiltrinn Justin Bieber må ha gjort, er glemt og tilgitt for lenge siden.

— Det er jo ikke lett å være kjendis hele tiden, sier Moseby.

Danser for Bieber

Mona Berntsen er også ute og møter fansen. Hun er enav Biebers dansere og reiser verden rundt sammen med popstjernen på hans turneer. Hun er den eneste i dansecrewet fra Norge og som er påhjemmebane i Oslo.

— Forventningene til i kveld er store. For meg er det noe helt annerledes å danse i Norge enn andre steder. Alle de andre i crew'et er glade på mine vegne, de vet hvor spesielt det blir for meg i kveld, sa Mona Berntsen.

Hun forsikret fansen om at Justin Bieber også gleder seg, og at han ikke er syk, slik det ble spekulert i tidligere i dag.

— Jeg snakket med Justin i sted, og han har det bra. Han ba oss om å gi ham styrke, han gleder seg veldig til å opptre, sier Berntsen.