Sulten

Restaurantanmeldelse: Gull i Frognerskogen

Bokbacka er nevnt i Michelin-guiden. Det er lett å skjønne hvorfor.

Du kan også benytte den lille uteserveringen når været passer.
  • Dagobert

Bokbacka er en helstøpt matbar i «omakase-stil» der kjøkkenet står for utvalget og presentasjonen. Samtlige retter er ikke bare rotfestet i det nordiske kjøkken, men også presentasjonen gir klare assosiasjoner til naturen gjennom både synsinntrykk og lukt som du ikke kommer til å glemme med det første. I den anledning kan vi også nevne toalettene ned trappen, der du blir møtt av skogstapeter og fuglesang.

Aftenposten har tre faste matanmeldere som anmelder tre restauranter i uken. Alle anmeldelsene kan du lese på restaurantguiden.osloby.no hvor du også finner over 60 matguider til alt fra beste pizza og burgere til thailandske godbiter og søndagsåpne restauranter.

Les hele saken med abonnement