Sulten

Jewel of India er en ekte indisk juvel

Lam masalaen er noe av det beste vi har fått på indisk restaurant i Oslo.

 • Dagobert

Vår vurdering:

5 av 6
Flere mindre rom og "båser" deler opp lokalet og gjør det mer intimt.

Vår vurdering:

6 av 6

5

Stedet:

Selv om selve restauranten ligger på kjellernivå, er den meget koselig når man kommer inn. Flere mindre rom og "båser" deler opp lokalet og gjør det mer intimt. Rikelig med interiørdetaljer, pynt og bilder på veggene gjør stedet hjemmekoselig.


5

Menyen:

Spisekartet er rikholdig og gir en mengde valgmuligheter enten du bare vil ha en suppe, tandoori-, kylling-, lamme-, fiske— og vegatarretter. Dessuten har kjøkkenet valgt ut flere spesialretter.

Flere guider til det beste av Oslo:

Les også

  5

  Maten:

  Mange klager over at indisk mat smaker likt og mangler finesse.

  Da vil vi anbefale en tur hit; Tandoori sangam viste seg å bestå av en velkrydret seekh kebab, spretne scampi, møre biter av marinert kylling og lam med salat, melonbiter og tandoorisaus ved siden av.

  afp000508971-_i2z39liJP.jpg

  Lam masalaen var en av kjøkkenets spesialiteter og var noe av det beste vi har fått på indisk restaurant i Oslo: Fantastisk møre lammebiter i en kraftig saus med kummin, garam masala og små staver av ingefær som gir ekstra tyggemotstand og bidrar til et sammensatt smaksbilde.Man opererer med en smaksskala fra 1 (mild) til 6 (sterk). Vi tok henholdsvis 4 og 5, og angret ikke: Kryddersmaken var fremtredende, men ikke overveldende. Meget bra balansert. Nanbrødet vi fikk til var mykt, varmt og med en sprø overflate.

  5

  Service:

  Det var mange på jobb denne kvelden, og servitørene var raskt til stede, kunnskapsrike, de kom gjerne med forslag og var gjennomgående hyggelige og profesjonelle. Vi følte oss svært velkommen og kommer gjerne tilbake.

  Pris:

  Vår vurdering:

  6 av 6

  4

  Hovedretter fra 155 (vegetar) til 298 (masala-hummer), de fleste ligger mellom 200 og 250 kroner. Litt dyrt, men kvaliteten på maten forsvarer prisnivået langt på vei.

  GÅ INN? GÅ FORBI?

  Gå inn. Her får du en flott matopplevelse i hyggelige omgivelser og meget bra service.

  (Hovedkarakteren er basert på mat og pris fremfor sted og service)

  Spisekartet er rikholdig og gir en mengde valgmuligheter.