Restaurantanmeldelse: Årets beste restaurantopplevelse
Det er Michelin-takter over maten hos nyåpnede Plah.
Plah restaurant åpnet dørene i 2004 og har i 18 år servert norske råvarer i kombinasjon med thailandske smaker i Hegdehaugsveien. Nå har kjøkkensjef Terje Ommundsen flyttet spisestedet til det nye luksushotellet Sommerro på Solli Plass.
– Det var på tide! De har servert mye god mat hos Plah opp gjennom årene, men selve lokalet har vært litt traust og mangelfullt. Dette var noe annet, sier spisefølget.
Les hele saken med abonnement
Les også
22-åringen ble mye sterkere etter endringene. Dette er grunnen, ifølge ekspertene.
Min mamma sitter på månen og lyser opp mørke kvelder for barnebarn hun aldri har møtt
Du styrer om barnet lykkes – men ikke slik du tror
Oslo-ungdom lever stadig adskilt. – Jeg vil holde meg til mennesker jeg er trygg med.