Sulten

Nabolagets krydderperle

New Anarkali ligger beskjedent til nederst på Grünerløkka. Men de kan være stolte av maten.

På New Anarkali får du ønsket styrkegrad, og hvis den trengs å justeres, får du bl.a. chutney ved siden.
  • Tone B. Værvågen

Vår vurdering:

5 av 6

Hva vi spiste: Chicken korma og lam vindaloo


FS00043543.jpg

Stedet:

Vår vurdering:

6 av 6

4Selve lokalet ligger noe anonymt til langt nede i Thorvald Meyers gate. Når man kommer inn i det noe overmøblerte lokalet, blir man overrasket over den varme og hyggelige atmosfæren. Tydeligvis mange stamgjester ut fra mottagelsen de får når de kommer.

FS00043539.jpg

Menyen:

Vår vurdering:

6 av 6

5Tradisjonell indisk mat, og mye å velge mellom. Kylling-, lam-, tandoori-, kongereker-, fiske-, vegetar— og biryaniretter.

Prisnivået ligger fra rundt 150 til 200 kroner, men noen unntak.

Maten:

5

Det er mange indiske restauranter i Oslo, så det er ikke lett å skille seg ut, men her er man blitt flink til å finne rett styrke og krydder.

FS00043540.jpg

Chicken korma er behagelig mild, men den kremete sausen er likevel rik på smak, mens lam vindaloo er akkurat så kruttsterk som vi håpet – noen steder blir det for tamt. Retten inneholder også potetbiter for å balansere det sterkeste krydderstinget.Er man redd for kryddersjokk, anbefales det å bestille raita til, men vi var meget fornøyde med styrkegrad.

Nanbrødet til har en fin, sprø skorpe, men er saftig og egner seg til å få med siste rester av sausen, som vi har fått passe av – det hender vi har fått for lite saus andre steder.

FS00043544.jpg

Service:

5Rask, oppmerksom, kunnskapsrik. Når vi bestiller vindaloo, blir vi spurt og informert om hvilken styrkegrad vi ønsker, og får den.

Selv med mye besøk og mange som henter take away, har vår servitør oversikt og er på pletten for å høre hva vi trenger. Vi føler oss meget godt ivaretatt.

GÅ INN? GÅ FORBI? Gå inn. Her får du god mat som er verd prisen.