Restaurantanmeldelse: CRUisekontroll

Cru vin & kjøkken byr på gode smaker og en het opplevelse.

Ett par minutters gange fra Bogstadveien ligger Cru vin & kjøkken.
  • Smørbukk

– Puh! Her er det utrolig varmt i kveld. Jeg synes synd på servitørene som må gå med skjorte, bukse og forkle over, sier spisefølget. Vi har labbet fra Majorstuen T-banestasjon og nedover Bogstadveien før vi tar av til venstre og ender utenfor adressen som er vanskelig å uttale med for mye innabords. Ingelbrecht Knudssønnsgate 1.

Etter at Kari Innerå solgte seg ut, er det engelskmannen James Maxwell-Stuart som har styrt Cru vin & kjøkken de siste fire årene. Han har prøvd å legge sin engelske bakgrunn til menyen, samt litt franske takter etter kokkeopphold i Chamonix. Lokalet er delt i to, hvor vinbaren ligger i kjelleren og restauranten oppe i 2. etasje. Etter en glovarm sommerdag kombinert med glassvinduer ut mot gaten er det rene badstutemperatur i restauranten, og flere av gjestene må ut og lufte seg underveis i måltidet.

Les hele saken med abonnement