Restaurantanmeldelse: Alt falt i fisk på Ansjosen

Når servicen kollapser og kjøkkenet er tomt for kjøtt, hjelper det ikke så mye at maten er god.

Her gikk mye galt. Det hyggelige hjørnelokalet er så godt som uforandret etter at Ansjosen tok over etter Dekka bord i fjor høst.
  • Modesty

Det begynte så bra. Vårt bord sto dekket med rødrutet duk og ventet mellom en vennegjeng ved vinduet og to voksne par på bordet bak. En hyggelig servitør tilbød vann og menyer, et par glass cremant kom kjapt på bordet. Rundt oss summet det med småprat blandet med myk jazz fra høyttalerne i taket. Det var rett og slett superkoselig.

Ikke til å forundres over at Ansjosen på Adamstuen er blitt like populær som forløperen Dekka bord, som pakket snippesken og flyttet sørover til Moss mot slutten av pandemien. Ansjosen har beholdt det rustikke og koselige interiøret i hjørnelokalet – og sikkert mange stamgjester.

Les hele saken med abonnement