Det går fort, og det er så godt

Litt små porsjoner, men maten er god hos Tasty Thai på Bislett.

Kylling i penang-karri: Godt, men en liten porsjon.

Vår vurdering:

4 av 6

Vår vurdering:

6 av 6

3 Stedet:

Førsteinntrykket er et gatekjøkken med bord og stoler, men man har klart å gjøre det litt hyggeligere med planter. Litt trangt mellom bordene, men vi kan forstå at det er nødvendig: Det er mange spisegjester innom, ved siden av alle som venter på å hente take away.


Vår vurdering:

6 av 6

4 Menyen:

Salater, supper, og ulike wok— og karriretter. Men kan velge mellom kylling-, scampi-, biff- og vegetariske varianter. Oversiktlig meny med forklaringer, dessuten anbefalinger og man markerer hvilke retter som er sterke.

4 Maten:

Vi hadde bedt om biff i Penang-karri, men fikk kylling. Vi lot være å klage og be om riktig type kjøtt, siden det var fine, saftige, tynnskårne skiver kylling. De kom med brekkbønner, paprika og et limeblad i en rustrød karrisaus som var kokt inn med kokosmelk.

Karrisausen var dermed ganske tykk, med et behagelig sting, og vi tok for oss av risen for å få med mest mulig. Også fordi det ikke var den største porsjonen vi har fått. Scampiwoken kom også med limeblad og paprika, men også thaibasilikum og bønneskudd.

Både scampien og bønneskuddene hadde en spenstig konsistens, og sausen hadde mer sting enn Penang-karrien med kokosmelk. Ved neste besøk eller når vi skal ha take away, skal vi satse på den skarpere varianten.

4 Service:

Det går veldig fort fra bestillingen er mottatt til vi får maten. Som tidligere sagt er det mange spisegjester, og servitørene småløper nesten hele tiden. Men selv om et tar litt tid før vi får kontakt med vår servitør for å be om regningen, går det på skinner far vi kom inn til vi gikk. De er effektive og hyggelige.

4 Pris:

Mellom 100 og 150 kroner for en hovedrett er bra, selv om vi opplevde at vi så vidt ble mette av våre porsjoner.

GÅ INN? GÅ FORBI?

Gå inn. Dette er godt, det går fort og det er ikke så veldig dyrt.

(Hovedkarakteren er basert på mat og pris fremfor sted og service)