Byliv

Bylivet er ikke for bamser...

Sjekk ukens bidrag fra fotobloggerne Aina Kristiansen og Hanna Norberg.

CARL BERNER: Teddybjørnene ble enige om at nok var nok, så de pakket sakene sine og kom seg ut av den grusomme byen. Bylivet er ikke for bjørner, gitt.
  • Stakkarsoss.no

Frilansjournalistene Aina Kristiansen og Hanna Norberg er nyforelsket i Oslo. De fikk stadig høre at Oslo var en stygg og sjarmløs by, men fant hele tiden eksempler på det motsatte. Det endte i fotobloggenStakkarsoss.no. I bloggen viser jentene, ofte med ironisk snert, hvorfor Oslo er et vakkert sted. De tar bilder selv og legger også ut bilder leserne sender inn til bloggen.

Stakkars Oss deler noen av sine bilder her på Osloby.no. Så får vi se om de får oss til å synes synd på oss selv som Oslo-borgere, eller om forelskelsen jentene har til byen smitter.


Her er denne ukens bidrag fra Stakkarsoss.no:

ROSENKRANTZGATE: Jeg vil ha en blååååå ballong … Nei, vent! Den må være rosa!
TJUVHOLMEN: Astrup Fearnley og Tjuvholmen er to av grunnene til at Oslo havnet på lista over anbefalte reisemål i The New York Times. Ufattelig. Her er det da ikke noe å se.
CARL BERNER: Teddybjørnene ble enige om at nok var nok, så de pakket sakene sine og kom seg ut av den grusomme byen. Bylivet er ikke for bjørner, gitt.
TELTHUSBAKKEN: Den lille nissen fra bussholdeplassen ved Telthusbakken var ekstra flott i 2009, da dette bildet ble tatt. Selv om han står der den dag i dag, har han mistet både bein og hage på grunn av veiarbeid og ny asfalt. Vi krysser fingrene for at han får en ny hage til våren.
SAGENE: Alt vi må finne oss i i storbyen … Soloppgangen på Sagene svir i øynene.

Les også

  1. I Oslo bor det bare kalde, harde mennesker

  2. «Stygt, grått og kjedelig»

  3. Løsningen på tidsklemma?

  4. «Uff, for en utsikt»

  5. «Bildebeviset på at Oslo fortjener et dårlig rykte»

  6. «Hjertets hovedstad»

Vil du bidra på Stakkarsoss.no? Send dem dine bilder på stakkarsoss@gmail.com. Husk å fortelle hvor bildet er tatt og hva du heter.