Byliv

Superfornøyde Bieber-naboer

Eskild Kellmer og familien bor litt over 300 meter fra Telenor Arena. Helikopteret har laget mest støy.

 • David Bach

— Det eneste vi har merket er helikopteret som har flydd over huset, men det må man nesten regne med når en superstjerne er på besøk, sier Eskild Kellmer.

Kellmer og familien bor litt over tre hundre meter fra Telenor Arena, og er med det noen av de nærmeste naboene til Bieber-begivenhetene som utspiller seg disse tre dagene.

— Her har det vært stille og rolig, og trafikken har glidd elegant, så all honnør til politiet. Vi er superfornøyde, vi, og jeg har ikke pratet med noen naboer som har vært misfornøyde heller, sier Kellmer.

Politiet i Asker og Bærum har planlagt arrangementet siden like over jul.

Jubelbrus

Klokken 21.11 gikk den 19-årige superstjernen på scenen foran 22 000 ivrige fans. Mens Kellmer er på telefon med Aftenposten, hører han et jubelbrus fra arenaen.

— Ja, nå hører jeg de begynte å juble veldig der borte, det er sikkert mange fornøyde jenter og gutter som har vært på konsert i kveld, sier han, og legger til at det for det for det meste er bassen som høres fra arenaen.

Klar for mer

Med de drøyt 20 000 konsertgjengerne som tirsdag kveld gjestet Telenor Arena, skal til sammen over 60 000 fans komme seg til og fra Fornebu disse tre dagene. Kellmer er klar også for de neste dagene.

— Ja, for all del! Dette er ikke noe problem, det er verre for dem som står og venter i surt vær i mange timer. Man må bruke arenaen til det den er laget for, til at folk kan samles og ha det hyggelig, sier den positive naboen.

Konsertnaboene ønsker ikke å klage på støy eller annet etter kveldens konsertavvikling. Tvert imot. Her er Telenor Arena tidligere tirsdag. NTB/Scanpix

Relevante artikler

 1. OSLOBY

  Skandalekonsert, kaos i gatene og politiutrykninger. Slik gikk det de forrige gangen Justin Bieber besøkte Oslo

 2. OSLOBY

  Gabriella (11) danset med Justin Bieber: - Det var helt fantastisk!

 3. KULTUR

  Mann (47): – Derfor elsker jeg Justin Bieber

 4. KULTUR

  Justin Bieber: - Jeg vil takke dere for støtten

 5. KULTUR

  Justin Bieber kommer tilbake til Norge

 6. SPORT

  Her planlegges superanlegg for idretten