Byliv

- «Fifty Shades of Grey» har verdens mest sette trailer

«Fifty Shades of Grey» er sett mer enn 100 millioner ganger, ifølge Universal. Se traileren her!

  • Henrik Arneberg

100 millioner visninger gjør traileren til «Fifty Shades of Grey» til tidenes mest sette, ifølge Universal. Det skriver Time Magazine.

Ifølge nettstedet skal mer enn 32.3 millioner visninger stamme fra filmselskapets offisielle YouTube-konto, mens 40 millioner kommer fra Universals Facebook-sider.

Videre skal rundt 13 millioner visninger ha kommet fra nettsteder som Apple, IMDb og Yahoo, mens uoffisielle YouTube-opplastinger dro inn omtrent en million.

I tilllegg delte den verdenskjente artisten Beyoncé i helgen traileren på sin Instagram-konto, med sine 14 millioner følgere, skriver The Independent.

  • Se traileren til den mye omtalte filmen i videoen øverst i saken.
    «Fifty Shades of Grey»-romanene har fått mye oppmerksomhet for sitt eksplisitte seksuelle innhold, gjorde stor suksess i bokform og har solgt over 100 millioner eksemplarer på verdensbasis.

Nå er altså den første filmen klar. I traileren høres en tungpustet Beyoncé-stemme i sakte versjon av hennes egen hitlåt «Crazy in love».

Se traileren øverst i saken.

— Utrolig kjærlighetshistorie

Det er Dakota Johnson som skal spille Anastasia Steel i den kommende filmatiseringen av E.L. James romaner.

Hun gleder seg til å lage en fantastisk kjærlighetsfilm, som hun uttrykker det.

- Jeg forstår virkelig denne historien. Jeg synes det er en utrolig kjærlighetshistorie, og det er derfor den berører så mange mennesker, har hun uttalt ifølge NTB.

Tidligere har vi sett Johnson, som er datter av Don Johnson og Melanie Griffith, i filmer som «21 Jump Street» og «The Five-Year Engagement». Men Anastasia-rollen er hennes største rolle så langt i karrieren.

Aftenposten vil anmelde filmen, og vi kommer tilbake til vår vurdering av filmen.

Se traileren øverst i saken.