Byliv

Ludacris til Oslo Live

Hip hop-stjernen Ludacris er klar for sitt første oslobesøk noensinne når han den 25. juni kommer til Oslo Live.

Ludacris kommer til Oslo og Kontraskjæret til sommeren. Her fra en konsert i Madison Square Garden i New York i fjor. Jason DeCrow

 • Ntb

Interessert i hva som skjer i Oslo? Følg Oslopuls på Facebook.

Klar er også den ettertraktede DJ-en Fred Falke, Florrie, Juicy og stjerneskuddet DJ Final, melder Atomic Soul, som nå er inne i Oslo-festivalen.

Årets festival går av stabelen 23. til 25. juni på Kontraskjæret ved Akershus festning i Oslo, og har fått utvidet åpning frem til midnatt.

Det som startet som en spontan reaksjon på konkursen til Quart, arrangeres nå for fjerde år. Festivalen ønsker å «breake» artister i Norge, og arrangørene drar selv frem som eksempler navn som Justice, 2Many DJs og Late Of The Pier.

Les også

Halvslapp og kjønnsløs

kan du lese vår anmeldelse av Ludacris' siste album. — Lineupen i år er mer rendyrket enn noensinne. I år blir det en vanvittig produksjon med et 15 meter høyt DJ-tårn som kles i LED-skjermer, festivalsjef Gaute Haaversen Westhassel.

Billettene til oslo Live legges ut 27. januar. Et dagspass vil koste 200 kroner, et festivalpass 600 kroner - det som Westhassel karakteriserer som «prisen av en halv kasse pils i parken» - frem til halvparten av billettene er solgt. Da vil prisene øke.

Relevante artikler

 1. BYLIV

  Toto til Oslo til sommeren

 2. OSLOBY

  Håkan Hellström til Oslo og Bergen

 3. KULTUR

  Alle kulturarrangementer frem til 15. juni avlyst – fem store festivaler er nå avlyst

 4. KULTUR

  Metal-giganter til Oslo

 5. KULTUR

  Norwegian Wood-kunder raser – har ikke fått penger tilbake

 6. KULTUR

  Norwegian Wood-festivalen avlyst