Byliv

Vinn filmklassikere

Filmselskapet Warner Bros fyller 85 år, men du kan få presangen.

Filmselskapet er det 4. eldste i Hollywood, og står bak filmklassikere Tatt av Vinden, Casablanca, 2001: En romodyssé og moderne klassikere som Blade Runner, The Departed, The Matrix, Harry Potter— og Batman-filmene.

Vil du få en bunke med noen av Warners klassiskere, samt plakat fra en av filmene? Svar på spørsmålet og du kan vinne følgende filmer:

Tatt av vinden , det storslagne dramaet fra den amerikanske borgerkrigen, med den udødelige avskjedsreplikken "Frankly My Dear, I don't give a damn" .

James Dean døde ung, men ble likevel et filmikon takket være filmer som Øst for Eden, basert på John Steinbecks romanklassiker og ikke minst Rebel without A Cause

Musikalen My Fair Lady, hvor Audrey Hepburn lærer å te seg som en "dame".

Gangsterklassikeren Bonnie and Clyde var sjokkerende voldelig for publikum da den kom i 1967, men provoserer nok ikke mange i dag. Derimot kan man hygge seg med to unge og smellvakre utgaver av Warren Beatty og Faye Dunaway.

Alle drømmer om å bli berømte, og aller mest i den glimrende musikk- og dansefilmkassikeren Fame.

Krig, spioner og kjærlighet er hovedingrediensene i Casablanca, hvor Ingrid Bergman vandrer inn i Humphrey Bogarts liv: "Of all the gin joints, in all the towns, in all the world, she walks into mine. "

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Relevante artikler

 1. BYLIV

  Mamma, Mia! større enn Ringenes Herre

 2. BYLIV

  Afghanistan etter bombene

 3. BYLIV

  Mamma Mia! topper fremdeles

 4. BYLIV

  Håper finanskrisen blir verre

 5. BYLIV

  "Død snø" til Sundance

 6. BYLIV

  Møt Max Manus