Byliv

Sjekk disse festivalblinkskuddene

KANDIDAT 1: Helene Sofie Bøe Finseth. Dette skriver hun om bildet: «Kraftig festivalspenning under en av de første konsertene på Roskilde, år 2012. Kjenner dessverre ikke herren som dukker opp av det jeg velger å kalle "helheten", for han var Roskilde for meg. "Helheten" i dette bildet beskriver en naturlig lykkerus som friheten ved et festivalliv skaper. Håper vi sees igjen i år!»
KANDIDAT 2: Fotograf: Vilde Susanne Wexels. Dette skriver hun om bildet: «På Roskilde kan du bare være til, leve i nuet og gjøre det vi liker aller best, nemlig å høre på god musikk, drikke varm Tuborg og være svaiende og svevende mens vi rykker i festivalfoten i glohett gjørmete gress. Bildet av Oda Bjerva er tatt på en varm festivaldag på Roskilde sommeren 2012.»
KANDIDAT 3: Irene Linnea Bøgh Vaksdal. Dette skriver hun om bildet: «Dette bildet ble tatt av venninnen min Johanne, da jeg endelig bestemte meg for å ta en "dusj" under Hovefestivalen 2012.»
KANDIDAT 4: Agnethe Katarina Landre. Dette skriver hun om bildet: «Vi gikk og spiste nattmat og endte opp med å være de siste igjen på konsertområdet. På bildet er min søster Ann-Christin Willumsen, min niese Ida Kippersund»
KANDIDAT 5: Julia Jonette Fjellheim. Dette skriver hun om bildet: «Roskilde 2009. Det var veldig tåkete en natt, og campingområdet som til vanlig både er fullt av folk og ganske bråkete var plutselig helt stille. Det var fint.»
KANDIDAT 6: Mari Lomsdalen. Dette skriver hun om bildet: «Roskilde 2007 oppsummert. »
KANDIDAT 7: CARINA URKE. Dette skriver hun om bildet: «Bildet er av meg på Hovefestivalen i 2010. Jeg var komt langt bak med en venninne etter dobesøk og klarte ikke se noe som helst av superbandet Them Crooked Vultures (som holdt en fantastisk konsert). Plutselig snur en muskelmann seg mot meg og spør om jeg vil sitte på skuldrene hans! Jeg sa selvfølgelig ja, og fikk se hele konserten over hodene på alle andre hele siste timen de spilte! Helt klart mitt beste festivalminne!»
KANDIDAT 9: Pia Victoria Lund. Dette skriver hun om bildet: «Som i en luftballon flyr tanker om alt der hjemme avgårde. Hvorfor? Fordi du er på Roskilde. Du lever akkurat her, akkurat nå».
KANDIDAT 10: Øyvind Kristiansen har tatt bilde av det han kaller Jim Beams gitarkamerater. På bildet: Frank, Chris, Steinar, Morten og Cato.

Du bestemmer hvem som er aller best av finalistene i vår Roskilde-fotokonkurranse.

  • Osloby@aftenposten.no

Vi inviterte våre lesere til å sende sitt beste festivalbilde inn til oss for å bli med i kampen om gratis festivalpass til Roskilde-festivalen.

Bildene fosset inn, og nå har en jury i Osloby-redaksjonen plukket ut 10 finalister i konkurransen. Se alle bildene i bildekarusellen øverst i denne saken.

OBS! AVSTEMNINGEN ER NÅ AVSLUTTET! VINNERNE OFFENTLIGGJØRES OG KONTAKTES I LØPET AV DAGEN.

Hvilken av disse kandidatene fortjener to gratis festivalpass til Roskildefestivalen?

De fire bildene som får flest stemmer før mandag 17. juni klokken 12.00 får to festivalpass hver til musikkfesten.

Se alle bildene i bildekarusellen øverst. Stem på din favoritt i avstemningspollen til høyre her i saken! (På mobil finner du pollen på en egen fane i saken)

Vinnerne offentliggjøres 17. juni.

OBS! AVSTEMNINGEN ER NÅ AVSLUTTET! VINNERNE OFFENTLIGGJØRES OG KONTAKTES I LØPET AV DAGEN.

Konkurranseregler:

  • Du må være over 15 år for å kunne vinne premiene da man må være over 15 år for å kunne delta på festivalen uten følge av en voksen.
  • Vinneren må selv stå for transport til Roskilde og alt utstyr til overnatting etc. Vinneren må forholde seg til festivalens reglement.
  • Premien er fulle festivalpass (Full Festival ticket). Les med om billettene og festivalen her!
  • Alle bilder må være tatt av innsender, og kan bli trykket i Aftenpostens produkter.
  • Vinnerne offentliggjøres 17. juni her på Osloby.no.
  • Festivalen arrangeres fra 29. juni til 7. juli i Roskilde, Danmark
  • Fire heldige vinnere får to festivalpass hver. De varsles i løpet av 17. juni.
  • Lykke til!