Osloby

Strandperle til salgs - for 6400 kroner kvadratmeteren

Fjordidyllen på Snarøya er prissatt til 27 millioner. Det skremmer ikke. 16 kjøpere har meldt interesse, og megleren har allerede mottatt konkrete bud på mer enn 20 millioner.

 • Forf>
 • <forf>bjørn Skomakerstuen <

Kostbar strandperle. — Jeg regner med å ha solgt eiendommen i løpet av august, sier megler Jan Fredrik Bonde hos Advokat Torbjørn Ek, Eiendomsmegling Oslo Vest. Prakteiendommen på Strømstangen, ytterst på Snarøya, sikrer kjøperen råderett over 4,2 mål tomt med perfekt utsikt til Oslo og videre utover Oslofjorden. Her kan eieren boltre seg på 350 meter med egen strandlinje og en flott molo.

Blåser i husene

På eiendommen står to hus fra 1936. 125 kvadratmeter av enkel standard interesserer ikke de som har vært og sett på eiendommen. Det er kun beliggenheten og panoramautsikten de er ute etter, ifølge Bonde.- Ingen har bedt om å se på husene. De er heller ikke registrert som kulturminner eller bevaringsverdige, sier Bonde til Aftenposten Aften.Tidligere i sommer ble en 2,6 mål stor tomt i Strømstangveien 40 på Snarøya solgt for 26 millioner kroner. Kjøperen fikk da i tillegg til et staselig hus både brygge og basseng med på kjøpet.

Spektakulær utsikt

For den 4220 kvadratmeter store eiendommen i Grøndalen 4 er det beliggenheten og den spektakulære utsikten fra tomten som gjør at prisantydningen er satt til 27 millioner. Det tilsvarer en kvadratmeterpris på 6400 kroner.Bonde vil ikke si noe om hvem som har meldt sin interesse for eiendommen. Ifølge VG skal Kjell Inge Røkke ha sett på eiendommen. Megleren vil ikke kommentere dette.Naboeiendommen mot nord er regulert som friareal. Grøndalen 4 er avgrenset mot friarealet med et gjerde som går fra inngangsporten og ut i sjøen. Bærum kommunes reguleringsbestemmelser sier at stedet er et "spesialområde bolig/terreng og vegetasjon som skal beskyttes". Men den kommunale reguleringsplanen åpner likevel for endringer på tomten så sant det ikke går utover landskap og vegetasjon. Derfor er det åpent for den nye eieren å sette sitt særpreg på stedet. I paragraf 3 i reguleringsplanen står det at det for eneboliger skal være minst 700 kvadratmeter tomtestørrelse, og at det må være et uteareal på minst 300 kvadratmeter. Begge disse kravene skulle lett innfris for den som blar opp pengene.- Dette er en unik eiendom som har alle de kvaliteter som en strandeiendom skal by på. Det er fredelig, barnevennlig og perfekt for sjøliv. Dessuten er det sol her fra tidlig morgen til sent på kvelden, sier Bonde.

&lt;b&gt;Ekte idyll.&lt;/b&gt; For 27 mill. får man 4,2 mål tomt, to hus, 350 meter strandlinje, svaberg, bryggeanlegg, molo, fjordutsikt og en idyllisk bukt. MEGLER

&lt;b&gt;Kan rives.&lt;/b&gt; På tomten står to hus fra 1936. MEGLER

&lt;b&gt;Hit, men ikke lenger.&lt;/b&gt; Eiendommen er avgrenset mot friarealer med gjerde som går fra inngangsporten og ut i sjøen. MEGLER

Relevante artikler

 1. BOLIG

  Denne forfalne hytta gikk 700.000 over takst: – Selgeren er ganske happy

 2. OSLOBY

  Huset i Oslo er på 280 m². Prisantydning: 75 millioner

 3. OSLOBY

  Megler rådet kvinnen til å selge for ti millioner, kjøper solgte videre for 15 millioner en måned senere

 4. BOLIG

  Disse tolv husene får du for maks millionen: Hvis du flytter ut på landet

 5. ØKONOMI

  Kygo kjøpte den dyreste boligen som noen gang er solgt i Bergen

 6. NORGE

  Naboer saboterte visningen - nå er huset solgt