Bak fotografen og dronepiloten er det en liten skog av byggekraner der nye Økern Portal bygges. Der kommer det 75.000 kvadratmeter med kontorer, kafeer, forretninger, hotellrom og boliger.

Nord og nordøst for Økern Portal er det fra før av nesten bygget ferdig en ny splitter ny bydel med mange tusen boliger der blant annet gamle Løren militærleir lå.

Nederst til høyre på bildet ser man Lørenveien 73, et 16 etasjers høyt kontorbygg som er under oppføring.

Her reiser ett av mange nye bygg på Økern seg Ett av flere store byggeprosjekter på Økern i Oslo er Økern Portal, som skal stå ferdig i 2020.

Litt til venstre for midten av det store bildet øverst i artikkelen kommer T-banelinjen til syne, der den dukker opp fra tunnelen og går i friluft ned til Hasle, der den forsvinner ned i en ny tunnel på sin ferd mot sentrum.

Nederst i venstre billedkant synes så vidt firefeltsveien Store Ringvei, ring 3.

Litt over midten av bildet ser man Oslos «skyline», med Oslo Plaza og det gamle Postgirobygget, Biskop Gunnerus´ gate 14. Observante lesere kan også se lyskjeden som henger i mastene på en av danskefergene vei kai ved Vippetangen.

Midt i bildet, opp mot billedkanten, ser man Nesoddlandet og lysene fra fergekaien på Nesoddtangen. Oslofjorden går videre sørover til høyre for Nesoddlandet.

Bildet er for øvrig tatt fra stedet der Oslo kommune har foreslått at NRK kan bygge sitt nye hovedkontor.

På dette dronebildet tatt fra Økern ser man de flombelyste kunstgressbanene på Valle.
Hans O. Torgersen
Månen lyser over Groruddalen.
Hans O. Torgersen