Osloby

Bil tok fyr ved siden av bensinpumpe

Bilbrannen på bensinstasjonen kom ut av kontroll. Men en handlekratig vekter ordnet opp.

 • Jørgen Svarstad

Klokken ett over syv søndag kveld fikk politiet melding om aten bil sto i full fyr på en Shell bensinstasjon på Mortensrud i Oslo. Flere haddeforsøkt å slukke brannen i bilen, som sto parkert ved siden av en bensinpumpe. De haddeforsøkt med flere pulverapparater uten å lykkes. Brannen kom ut av kontroll. Folkfryktet at det skulle ta fyr ibensinpumpen.

— Risikoen er alltid tilstede hvis det begynner å brenne likeved en bensinpumpe, og det var risiko her også, sier operasjonsleder Sven-MartinEge i Oslo politidistrikt til Aftenposten.no

Men en handlekratig vekter, som var på bensinstasjonen påfritiden, ordnet opp.

Han fikk instruksjoner på telefonen av politiet og fikk beskjedom å få dratt bilen unna bensinpumpen og be folk om å evakuere. Det ble gjort.Bilen ble dratt syv-åtte meter unna bensinpumpen. Så kom brannvesenet ogslukket brannen.

— Det var en kjempeflink vekter, en utrolig handlekraftigperson. Vi er veldig glade for at et er handlekratige folk der ute som tar i ettak. Jeg vil gjerne fremheve denne vekteren, han gjorde en kjempejobb, sierEge.

Det ble ingen skader på bensinstasjonen. Hvorfor bilen tokfyr har ikke operasjonsleder Ege noen opplysninger om søndag kveld, men hanopplyser at bileieren var på stedet og at politiet har kontakt med ham.

Relevante artikler

 1. OSLOBY

  Ungdommer avfyrte fyrverkeri mot folk, biler og T-banevogner

 2. OSLOBY

  Vekter fant sort bag med blinkende rødt lys – område på Grønland sperret av i flere timer

 3. OSLOBY

  Brann i bygård på Grünerløkka

 4. OSLOBY

  Masseslagsmål ved Nedre Bekkelaget

 5. OSLOBY

  Politibil påtent i Oslo sentrum, bensinkanne funnet på stedet

 6. OSLOBY

  Skyteepisode på Bryn i Oslo knyttes til gjengmiljø