Den nylig opprustede Kadettangen i Bærum ble brukt av solglade bæringer og tilreisende på pinsens siste dag. Sol og sommerskyer ga en ramme som fikk folk ut av sofaen og ut på de nye plenene rundt stupetårn og lekeapparatene.

Andreas Strømsøyen (25) hoppet i det.
Stein J. Bjørge

Ytterst ved stupetårnet gjorde Andreas Strømsøyen (25) sitt første hopp fra 10-meteren. Østerdølen, som er vant til kaldere vann, synes dette var langt mer behagelig opplevelse.

Daniel Pedersen (26), som hoppet etter, fikk «brain freeze» etter sin kjølige dukkert i indre Oslofjord. Med skrekkblandet fryd var den utflyttede nordlendingen etter tre år i Oslo blitt godt vant med varmen i sør og fikk raskt på seg klær igjen.

Flotte strender og stupetårn med 3,5 og 10 meter er Kadettangens nye ansikt utad.
Stein J. Bjørge
Det var kø for å hoppe fra 5-meteren.
Stein J. Bjørge
Skal, skal ikke …
Stein J. Bjørge
Ny badestrand er klar for store og små i Sandvika.
Stein J. Bjørge
Klassekameratene fra Hosle i Bærum hadde en liten reunion under vollyballnettet.
Stein J. Bjørge

På en av sandvolleybanene hadde tidligere klassekamerater fra Eikeli videregående skole på Hosle en liten reunion og fredelig barbent kamp under nettet. Noen var allerede solbrune, andre i begynnerfasen på sommerlook 2019. Men alle magemusklene var i helspenn så lenge bilder ble tatt av den blide gjengen.

Frognerkilen for turgåere, båtfolket og kongens kuer.
Stein J. Bjørge

Nederst på jordene til Bygdøy kongsgård gresset kongens kuer mellom turgåere og båtfolk. Det er slik en sommerdag skal være, sa en forbipasserende mor på sykkel med resten av flokken sin på slep.