Hopp til innhold

Aftenposten

  • A-magasinet
  • Oslo
  • Sport
  • Meninger
Meny Lukk
  • A-magasinet
  • Oslo
  • Sport
  • Meninger
Det eneste negative er at man orker bare én
Stor test av matvogner:

Det eneste negative er at man orker bare én

SULTEN / / For abonnenter
Hvordan klarer Hellstrøms nye pizza seg mot to lokale Oslo-favoritter?
Take away-test

Hvordan klarer Hellstrøms nye pizza seg mot to lokale Oslo-favoritter?

SULTEN / / For abonnenter
Fem steder nådde nesten til topps i vår test av takeaway-taco
Tid for taco?

Fem steder nådde nesten til topps i vår test av takeaway-taco

SULTEN / / For abonnenter
Denne matkassen er rimelig og knallgod
Karakter seks!

Denne matkassen er rimelig og knallgod

SULTEN / / For abonnenter
Denne luksusmiddagen får terningkast seks. Prøv den hjemme!

Denne luksusmiddagen får terningkast seks. Prøv den hjemme!

For abonnenter
Tre tacomåltider. Tre totalt ulike klimaavtrykk.

Tre tacomåltider. Tre totalt ulike klimaavtrykk.

SULTEN / / For abonnenter
Vi har testet treretters middagskasser
Blir du en mesterkokk hjemme?

Vi har testet treretters middagskasser

SULTEN / / For abonnenter
Her finner toppkokkene de sjeldne råvarene
Gå nye veier på kjøkkenet:

Her finner toppkokkene de sjeldne råvarene

SULTEN / / For abonnenter
Hvem har Oslos beste lunsj?
Stor test:

Hvem har Oslos beste lunsj?

SULTEN / / For abonnenter
Det er store forskjeller på Foodora, Wolt og Just eat. Vi har testet hvilket selskap som er best.

Det er store forskjeller på Foodora, Wolt og Just eat. Vi har testet hvilket selskap som er best.

SULTEN / / For abonnenter
Andre steder i nabolaget har gitt opp, men her holder de koken
Restaurantanmeldelse:

Andre steder i nabolaget har gitt opp, men her holder de koken

SULTEN / / For abonnenter
Dette stedet fikk sekser på første forsøk
Stor guide til asiatisk takeaway:

Dette stedet fikk sekser på første forsøk

SULTEN / / For abonnenter
Denne maten er sekser på terningen!
Restaurantanmeldelse:

Denne maten er sekser på terningen!

SULTEN / / For abonnenter
Restaurantene er stengt , men du kan kose deg med god mat hjemme
Her er det best takeaway:

Restaurantene er stengt , men du kan kose deg med god mat hjemme

SULTEN / / For abonnenter
Sist vi var her, var ikke maten verd prisen. Nå har kjøkkenet løftet seg flere hakk.
Restaurantanmeldelse:

Sist vi var her, var ikke maten verd prisen. Nå har kjøkkenet løftet seg flere hakk.

SULTEN / / For abonnenter
Restaurantanmeldelse: Ny indisk restaurant mikser mat og politikk. Kan det gå bra?

Restaurantanmeldelse: Ny indisk restaurant mikser mat og politikk. Kan det gå bra?

For abonnenter
De fjernet én ting, og plutselig var Lorry den perfekte restauranten for familier
Restaurantanmeldelse:

De fjernet én ting, og plutselig var Lorry den perfekte restauranten for familier

SULTEN / / For abonnenter
Her er årets ti beste Oslo-restauranter!

Her er årets ti beste Oslo-restauranter!

SULTEN / / For abonnenter
Her vil alle ha den «hemmelige» menyen. Med god grunn.
Restaurantanmeldelse:

Her vil alle ha den «hemmelige» menyen. Med god grunn.

SULTEN / / For abonnenter
 Slik lager du barnas favorittrett
Hjemmekok:

Slik lager du barnas favorittrett

SULTEN / / For abonnenter
Byens beste takeaway: Vi har testet fem av toppstedene. Denne får terningkast 6.

Byens beste takeaway: Vi har testet fem av toppstedene. Denne får terningkast 6.

For abonnenter
Dette er de beste take away-pizzaene

Dette er de beste take away-pizzaene

For abonnenter
Legg hummer i pølsebrødet. Enkelt og syndig godt.
Prøv en lobsterroll

Legg hummer i pølsebrødet. Enkelt og syndig godt.

SULTEN / / For abonnenter
Lag deg en deilig kebab på grillen
Restaurantmat på hjemmebane

Lag deg en deilig kebab på grillen

SULTEN / / For abonnenter
Her får du den beste indiske takeawayen

Her får du den beste indiske takeawayen

For abonnenter
Vi har testet 15 take away-steder i Oslo: To seksere

Vi har testet 15 take away-steder i Oslo: To seksere

For abonnenter
Her får du den beste thai takeaway-maten
Test:

Her får du den beste thai takeaway-maten

SULTEN / / For abonnenter
Fredagstacoen blir aldri den samme etter dette
Restaurantanmeldelse:

Fredagstacoen blir aldri den samme etter dette

SULTEN / / For abonnenter
The Tea Room imponerer: To engelskmenn bak ny norsk topprestaurant

The Tea Room imponerer: To engelskmenn bak ny norsk topprestaurant

For abonnenter
595 kroner for denne femretteren er et røverkjøp
Restaurantanmeldelse:

595 kroner for denne femretteren er et røverkjøp

SULTEN / / For abonnenter
Det begynte dårlig. Så dårlig at vi måtte komme tilbake og sjekke en gang til.
Restaurantanmeldelse:

Det begynte dårlig. Så dårlig at vi måtte komme tilbake og sjekke en gang til.

SULTEN / / For abonnenter
Restaurantanmeldelse: Mangler prikken over i-en

Restaurantanmeldelse: Mangler prikken over i-en

For abonnenter
Restaurantanmeldelse: Overlever de vinteren, blir de blant de mest populære stedene i 2021

Restaurantanmeldelse: Overlever de vinteren, blir de blant de mest populære stedene i 2021

For abonnenter
Trygt, men kan bli rausere på krydderet
Restaurantanmeldelse:

Trygt, men kan bli rausere på krydderet

SULTEN / / For abonnenter
Dette er keiserens nye klær
Restaurantanmeldelse

Dette er keiserens nye klær

SULTEN / / For abonnenter
«Jeg hadde mine anelser om hvordan dette skulle gå. Heldigvis tok jeg feil.»
Restaurantanmeldelse

«Jeg hadde mine anelser om hvordan dette skulle gå. Heldigvis tok jeg feil.»

SULTEN / / For abonnenter
Burgere, fritert kylling og «soul food»: Dette er våre amerikanske Oslo-favoritter
Guide:

Burgere, fritert kylling og «soul food»: Dette er våre amerikanske Oslo-favoritter

SULTEN / / For abonnenter
Denne restauranten er uten tvil årets snakkis
Anmeldelse:

Denne restauranten er uten tvil årets snakkis

SULTEN / / For abonnenter
Ut og spise med barna? Gå hit!
Guide:

Ut og spise med barna? Gå hit!

SULTEN / / For abonnenter
Restaurantanmeldelse: Etter et besøk her tenker man kun på når man kan komme tilbake

Restaurantanmeldelse: Etter et besøk her tenker man kun på når man kan komme tilbake

For abonnenter
Det er mye halvdårlig sushi i Oslo. Men ikke her.
Restaurantanmeldelse:

Det er mye halvdårlig sushi i Oslo. Men ikke her.

SULTEN / / For abonnenter
Fransk, feststemt og med overraskende kombinasjoner
Restaurantanmeldelse:

Fransk, feststemt og med overraskende kombinasjoner

SULTEN / / For abonnenter
Ikke vært på vinbar før? Start her.

Ikke vært på vinbar før? Start her.

For abonnenter
Restaurantanmeldelse: Hver bit koster 20 kroner mer enn for to år siden. Men høydepunktene er mange.

Restaurantanmeldelse: Hver bit koster 20 kroner mer enn for to år siden. Men høydepunktene er mange.

For abonnenter
De satser på Venetianske spesialiteter. En av dem er irriterende dårlig service.
Restaurantanmeldelse:

De satser på Venetianske spesialiteter. En av dem er irriterende dårlig service.

SULTEN / / For abonnenter
75 kroner for brød og smør. Vi har anmeldt finanselitens nye lekegrind.
Restaurantanmeldelse:

75 kroner for brød og smør. Vi har anmeldt finanselitens nye lekegrind.

SULTEN / / For abonnenter
Restaurantanmeldelse: Dette er ikke sushi. Det er et fire timer langt matshow i 18 akter.

Restaurantanmeldelse: Dette er ikke sushi. Det er et fire timer langt matshow i 18 akter.

For abonnenter
Den triste beliggenheten betyr ingenting. For her skinner alt annet.
Restaurantanmeldelse:

Den triste beliggenheten betyr ingenting. For her skinner alt annet.

SULTEN / / For abonnenter
– 20 minutter å vente. Det skal da ikke være mulig!?
Restaurantanmeldelse:

– 20 minutter å vente. Det skal da ikke være mulig!?

SULTEN / / For abonnenter
Restauranten er som en flyreise: Trang, intetsigende mat, og landingen er best.
Restaurantanmeldelse:

Restauranten er som en flyreise: Trang, intetsigende mat, og landingen er best.

SULTEN / / For abonnenter
Neste side
  • Tips til Aftenposten
  • Debattinnlegg på epost

  • Kundeservice
  • Annonsere i Aftenposten
  • Personvernpolicy
  • Informasjonskapsler
Ansvarsmerket
  • Sjefredaktør og adm. direktør: Trine Eilertsen
  • Nyhetsredaktør: Tone Tveøy Strøm-Gundersen
  • Politisk redaktør: Kjetil B. Alstadheim
  • Featureredaktør: Lillian Vambheim
  • Kulturredaktør: Cecilie Asker
  • Debattredaktør: Erik Tornes
  • Utviklingsredaktør: Eirik Hammersmark Winsnes
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Aftenposten. ACAP-beskyttet. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Aftenposten sentralbord: Tlf. 22 86 30 00 – Adresse: Akersgata 55, 0180 Oslo