Aftenposten

  • A-magasinet
  • Osloby
  • Sport
  • Meninger
Meny Lukk

Sulten

  • Nyheter
    • Politikk
    • Norge
    • Verden
    • Økonomi
    • A-magasinet
    • Podkast
    • Karriere
  • Osloby
    • Restaurantguiden
    • Sulten
    • Byliv
  • Sport
    • Fotball
    • Live
    • Langrenn
    • Sprek
    • Friidrett
  • Meninger
    • Leder
    • Debatt
    • Kommentarer
    • Kronikk
    • SiD
  • Kultur
    • Film
    • TV-serier
    • Musikk
    • Litteratur
  • Eavis
    • Arkiv
  • A til Å
A til Å
    • Aftenposten Junior
    • Aftenposten TV
    • A-magasinet
    • Arkiv
    • Alpint
    • Bil
    • Bolig
    • Byliv
    • Debatt
    • Digital
    • Dødsfall
    • eAvis
    • Eliteserien
    • Event
    • Familie
    • Film
    • Fotball
    • Friidrett
    • Golf
    • Hopp
    • Håndball
    • Innenriks
    • Ishockey
    • Karriere
    • Kloden vår
    • Kommentar
    • Kronikk
    • Kultur
    • Langrenn
    • Leder
    • Litteratur
    • Live
    • Magasiner
    • MAGASIN+
    • Meninger
    • Musikk
    • Oles klode
    • Osloby
    • Podkast
    • Politikk
    • Rabattkoder
    • Reise
    • SiD
    • Skiskyting
    • Sport
    • Sprek
    • Sulten
    • Supporter
    • Sykkel
    • Utenriks
    • Økonomi
  • Event
  • Tips oss
  • Kundeservice
  • Annonsering
  • Kjøp Aftenposten Junior
  • Kjøp magasiner
  • Bedriftsabonnement
  • Dødsannonser
osloby-restaurant-search

Smak som varer

Nykommeren New Delhi har sting nok til å hevde seg i konkurransen.

Dagobert
Publisert: 20.apr.2011 13:27
Oppdatert: 13.des.2012 09:55
osloby-map
1 2 3 4 5 6
Fine og lyse lokaler på New Dehli.
JON-ARE BERG-JACOBSEN

Vi har anmeldt fire indere:

New Dehli:

Smak som varer

Mother India:

Best på kylling

Curry & Ketchup:

Billigst og raskest

Great India:

osloby-rating
Dårlig dag?

Hva vi spiste: Butter chicken og rogan josh.

Kart og info:

1 2 3 4 5 6

Stedet

Stort, avlangt lokale med trapp opp til en halv overetasje.

Fine detaljer og malerier på veggene, litt tett mellom bordene selv om diverse pynt deler opp lokalet.

JON-ARE BERG-JACOBSEN

Menyen

Du får klassikerne: Tandoori-, kylling-, lamme-, indrefilet-, fiske— og vegetarretter.

1 2 3 4 5 6

Maten

Kyllingen var mør og god, med et ekstra kryddersting som ga retten et løft over gjennomsnittet.

Lammet var helt nydelig, her har man lagt seg i selen når det gjelder krydringen. Sjelden har vi fått denne retten tilberedt med en slik finesse – dette er en smak som varer!

Nanbrødet er også sprøtt og deilig, med den lille ekstra smakstonen som gjør at du blir sittende og gumle mens du lurer på om du skal bestille inn ett til.

JON-ARE BERG-JACOBSEN

Service

Rask, vennlig, profesjonell og oppmerksom. En feilbestilling ble rettet opp umiddelbart uten problemer.

Man føler seg godt ivaretatt fra man kommer inn til regningen er betalt.

JON-ARE BERG-JACOBSEN

Priser

Forretter 45–109, hovedretter 119–299, de fleste under 200, desserter 45–79.

Dessuten kjøkkenanbefalinger med alt fra vegetarspesial (299) til to— og trerettere for to personer (490/690) og fireretter til fire personer (1450).  

(Hovedkarakteren er basert på mat og pris fremfor miljø og service)

osloby-card
osloby-lists
matrix-tags
widget-list
Til forsiden Til toppen
  • Tipstelefon 02286
  • Tips på e-post
  • Varslertjenesten Securedrop
  • Debattinnlegg på e-post
  • Sentralbord 22 86 30 00
  • Annonser 2286 3010
  • Kundeservice 2189 6040
  • Vis Akersgata 55 i kart
  • AdresseAkersgata 55, 0180 OSLO
  • Sjefredaktør og administrerende direktørEspen Egil Hansen
  • Politisk redaktørTrine Eilertsen
  • NyhetsredaktørTone Tveøy Strøm-Gundersen
  • KulturredaktørSarah Sørheim
  • FeatureredaktørLillian Vambheim
  • UtviklingsredaktørEirik Hammersmark Winsnes
  • Personvernpolicy og cookies
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Aftenposten. ACAP-beskyttet. Personvernpolicy og cookies.   Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.