Sulten

Byens beste indiske restauranter

Oslo er full av indiske restauranter, men hvilke skal man velge? Her er de aller beste.

Sjekk ut noen av Oslos deilige indiske restauranter.
  • Erik Gulbrandsen
    Erik Gulbrandsen
    journalist

Chicken tikka, lam korma, dal Shorba, king prawn masala, raita, garlic nan – indiske restauranter byr på masse godt, men ikke alle er like bra. Her er de syv beste i byen.

Jewel of India, Frogner

Jewel of India leverer varene.

Restaurant i Oscarsgate 81 på Frogner med meny fra Punjab og Rajasthan. Spisestedet ligger ned noen trinn fra bakkeplan og er en meget stemningsfull restaurant. Servicen er hjertelig og de har det meste på menyen. Prøv en av spesialitetene – kylling cafreal, kylling tilberedt i mint, koriander og fersk limesaft.

  • Les anmeldelsen her

Mister India

Bredt utvalg hos Mister India.

En av kvadraturens mest eksklusive indiske restauranter med et bredt utvalg retter fra både det sør- og nordindiske kjøkken. Har holdt det gående helt siden 1993. Her kan du prøve murgh lahsuni tikka, kylling trukket i grønn chilipepper og hvitløksmarinade eller meen ghassi – asiatisk havabbor kokt i pikant curry. Dronningens gt. 19.

Der Peppern Gror

God mat hos Der Peppern Gror.

Indisk restaurant ved Rådhuset med alt fra streetfood, grill og homestyle cooking til restaurant curries. Også div. spesialtilbud. Røft, åpent lokale. Vant tidligere i år lesernes kåring over Oslos beste indiske restaurant. Prøv tasting menyen eller ghost cappain – lammekarré marinert med hvitløk og ingefær.

The Indus

Fargerikt på The Indus.

Indisk/pakistansk bydelsrestaurant på Grünerløkka med fine dining. Serverer autentisk indisk/pakistansk mat med en moderne twist. Prøv indrefilet av hjort marinert i ingefær, hvitløk, krydder og yoghurt eller småsterke lamb vindaloo – lammekjøtt kokt i krydder og karrisaus.

Indi Spice

God mat på Indi Spice.

Restauranten holder til i Welhavens gate ved Holbergs Plass. Mange vegetarretter på menyen og også flere gode kylling- og lammeretter. Prøv ut lam marinert i hvitløkssaus med grønn chili eller tandoori mix grilled sizzler.

Punjab tandoori

Billig og godt hos Punjab tandoori.

Enkelt og hyggelig spisested sentralt på Grønland. De startet opp allerede i 1990 under navnet Pujab Sweet House med Harinder Singh i spissen. Det er det bra utvalg av kyllingretter og nanbrød og prisene er blant de billigste i Oslo.