Sulten

Mat fra hele verden i Oslo

Frister det med irsk torsk stekt i Guinness-øl, iransk nanbrød eller marokkansk harirasuppe? Oslos restaurantmeny vokser stadig, og du kan velge blant delikatesser fra over 30 land.

<mel>Astrid Orvin (21), Fredensborg </mel> <haf>Hvor: </haf>Restaurant Marrakech, H. Heyerdahls gate 1. Marokkansk kjøkken<br/> <haf>Hva: </haf>Marrakech grill. Oksekjøtt, kylling, kjøttdeig og scampi med viltsaus, grønnsaker og ovnsstekte poteter. Kr. 189,- <br/> <haf>Hvorfor: </haf>Jeg liker maten, fordi den er eksotisk og krydret, samtidig som den ikke er for sterk. Jeg er i det hele tatt veldig glad i arabisk mat. Vi skal på kino etterpå, og fant frem til dette stedet på nettet fordi det ligger i nærheten. Foto: Audestad Paal

  • Pål V. Hagesæther
  • Paal Audestad

Søk etter restauranter her! Du søke både på type kjøkken og beliggenhet.

Les restaurantanmeldelsene her!

Les hele saken med abonnement