Sulten

Youngstorget: - Utelivet blir bedre og bedre

<p><strong>Youngstorget:</strong> – Folk føler seg mer hjemme, der noen allerede er hjemme, mener Runar Eggesvik (34) og Per Nordahl (32).</p><p><strong>Møt også gründerne på <a href="http://oslopuls.aftenposten.no/restaurant_uteliv/article296097.ece">Grünerløkka</a> | <a href="http://oslopuls.aftenposten.no/restaurant_uteliv/article294372.ece">Solli Plass</a></strong> <strong>| <a href="http://oslopuls.aftenposten.no/restaurant_uteliv/article296095.ece">Grønland</a></strong></p>

Runar Eggesvik og Per Nordahl har begge vært med på å bygge opp det som i dag blir omtalt som et yrende utelivsmiljø rundt Youngstorget.
  • Cecilie Asker
    Cecilie Asker
    Avdelingsleder

– Folk har blitt smartere og mer kresne i forhold til uteliv. Når de kan få hva de vil på nettet, forventer de det samme på byen også, sier Per Nordahl.

– Etter inntoget av sosiale medier har folk i større grad bestemt seg for hvor de skal, før de går ut på byen. Dermed er det slutt på å reke gatelangs. Isteden oppsøker de gjerne utesteder som ligger i klynger, mener Runar Eggesvik.

Les hele saken med abonnement