Sulten

Friday's beklager etter anmelderslakt

052A6888m_doc6nf495eeppu18qfhq9g0-NqLT1UkRFN.jpg Foto: Monica Strømdahl

  • Her er det bare å legge seg flat. Dette må vi ta tak i, sier daglig leder ved TGI Friday's Karl Johan.
  • Akkurat nå kårer vi Oslos beste restauranter. Gi dine stemmer HER!
    — Vi tar alle gjesteklager veldig seriøst, sier daglig leder Amir Ammourapå TGI Friday's Karl Johan.
  • Hilde Bjørhovde
    Hilde Bjørhovde
    Journalist

Oslobys restaurantanmelder Smørbukk hadde ikke mye positivt å melde etter sitt siste besøk i den populære restauranten midt på Karl Johan.

Han beskriver et illeluktende lokale med sur mat, dårlig stemning - og servitører som ignorerer gjestene fullstendig:

«De står ved kaffeautomaten og tuller med hverandre. To av dem har sugerør bak ørene og leker piloter eller noe, andre forteller om planer for helgen - og noen diskuterer om det ene bordet fortjener å få gratis dessert.»

052A6920m_doc6nf496zqwlgq75056xa-bbmXiuqRWw.jpg Foto: Monica Strømdahl

At maten i tillegg er sur og tørr, og retter som skulle vært kalde bærer preg av å ha vært en tur innom mikrobølgeovnen før de omsider kom til bordet, bidrar til at TGI Friday's på Karl Johan får terningkast 2 og magre 12 poeng av 30 mulige. Dermed tangerer de den tre år gamle bunnrekorden til Egon i Byporten.

— Selv om anmeldelsen er opplevelsen til to personer, må vi bare legge oss helt flate, for slike opplevelser skal ikke gjestene ha.

Han har nettopp tatt over som leder for restauranten på Karl Johan.

— Jeg har vært her i fire uker, og nå er vi i gang med en total organisasjonsendring på Karl Johan. Vi må arbeide kontinuerlig for forbedring, og er på gang til å få restauranten opp på toppnivå, sier Ammoura, som igjen beklager den uheldige opplevelsen.

  • Mer om Oslos restauranter finner du i Oslobys Restaurantguide - Oslos mest omfattende spisestedguide.
  • Akkurat nå kårer vi Oslos beste restauranter. Gi dine stemmer HER!
    Har du lyst til å lage maten selv, så anbefaler vi denne oppskriften fra en av Oslos hippeste kokker:

Få ukens restaurantanmeldelser fra Osloby og de beste tipsene fra mat-Oslo rett i mailboksen din. Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev her!