Sulten

Restaurantanmeldelse: Turistfellen Mr. Hong feirer 30 år – med nytt navn, ny meny og nye gjester. Og får 5!

Jubilanten i Rosenkrantz' gate vet å overraske, 30 år etter at Mr. Hong fikk sin lure idé.

Det er lite som tyder på at restaurant Hon San har trukket til seg turister, studenter og store selskap i 30 år. Lokalene fremstår som typisk moderne asiatiske: dunkle, gylne og elegante. Foto: Signe Dons

  • Modesty

Vår vurdering:

5 av 6

– Å, her har jeg ikke vært siden jeg var student! Og det begynner å bli skremmende lenge siden, sier spisegjesten da vi står i Hon Sans entré og ser etter karper i den lyseblå fiskedammen.

Men den gang på 90-tallet, da vår gjest innimellom filte av studielånet her, het restauranten Mr. Hong. Nå er navnet skiftet til Hon San og konseptet modernisert og ikke minst rettet mot en stor ny kundegruppe: rike kinesiske turister.

Les hele saken med abonnement