Hopp til innhold

Aftenposten

  • A-magasinet
  • Osloby
  • Sport
  • Meninger
Meny Lukk

Sulten

  • FOTO: Paal Audestad Chez Colin byr på autentisk fransk mat og god vin.

Matanmeldelse: Je suis Colin

Chez Colin byr på en fransk touch på Fredensborg.

Dagobert
Publisert: 25.okt.2017 19:15
Oppdatert: 25.okt.2017 19:11

– Det er sjelden vi er i dette strøket. Sist var på Bon Lio for et års tid siden, sier Bordvenninnen, som også husker at det knallblå huset tidligere hadde en restaurant som serverte det meste fra det asiatiske kjøkken. – Jeg tror den het Indochina og hadde en meny med nesten 100 retter fra alle kanter av Asia.

Nå er det fransk som gjelder: Chez Colin åpnet dørene våren 2015 og har servert god fransk brasseriemat til en rimelig penge, selv om man har økt prisnivået noe siden starten.

Abonnent? Logg deg inn her.

Bedrift eller organisasjon? Få tilbud her

Velg abonnementet som passer best for deg

Abonnementet fornyes automatisk hver 30. dag. Avslutt når som helst.

Prøv Aftenposten i 30 dager for 1 kr

Prøv 30 dager for 1 kr
  • Tipstelefon 02286
  • Send Nyhetstips på epost
  • Tips via secure drop
  • Debattinnlegg på epost

  • Kundeservice
  • Annonsere i Aftenposten
  • Personvernpolicy
  • Informasjonskapsler
Ansvarsmerket
  • Sjefredaktør og adm. redaktør: Espen Egil Hansen
  • Politisk Redaktør: Trine Eilertsen
  • Nyhetsredaktør: Tone Tveøy Strøm-Gundersen
  • Featureredaktør: Lillian Vambheim
  • Kulturredaktør: Cecilie Asker
  • Debattredaktør: Erik Tornes
  • Utviklingsredaktør: Eirik Hammersmark Winsnes
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Aftenposten. ACAP-beskyttet. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Aftenposten sentralbord: Tlf. 22 86 30 00 – Adresse: Akersgata 55, 0180 Oslo