Hopp til innhold

Aftenposten

  • A-magasinet
  • Osloby
  • Sport
  • Meninger
Meny Lukk

Sulten

  • FOTO: Rolf Øhman Jewel of India på Sandaker er populær i nabolaget og kan måle seg med mange av byens gode indiske restauranter.

Restaurantanmeldelse: Sandakers juvel skinner ennå

Det tynnes i restauranttilbudet ovenfor Grünerløkka, men du kan ennå stole på inderen på Nordpolen.

Dagobert
Publisert: 08.okt.2019 11:00
Oppdatert: 08.okt.2019 18:20

– Det er ikke lenger så mange konkurrenter i dette området etter at Nye Taj Mahal la ned tidligere i år. Nå må man ned til Bombay Cuisine og Riwaj på Grünerløkka, Gutta fra Calcutta på Kiellands plass eller Tandoori Hut på Sagene for å spise indisk eller hente take away, sier Spisevennen, som lenge pendlet mellom Jewel of Indias avdeling på Sandaker og Nye Taj Mahal lenger nede i gaten.

– Den siste tiden var det lite futt i Nye Taj Mahal, så det er ikke rart at Jewel of India står igjen som seierherre, mener han.

Abonnent? Logg deg inn her.

Bedrift eller organisasjon? Få tilbud her

Velg abonnementet som passer best for deg

Abonnementet fornyes automatisk hver 30. dag. Avslutt når som helst.

Prøv Aftenposten i 30 dager for 1 kr

Prøv 30 dager for 1 kr
  • Tipstelefon 02286
  • Send Nyhetstips på epost
  • Tips via secure drop
  • Debattinnlegg på epost

  • Kundeservice
  • Annonsere i Aftenposten
  • Personvernpolicy
  • Informasjonskapsler
Ansvarsmerket
  • Sjefredaktør og adm. redaktør: Espen Egil Hansen
  • Politisk Redaktør: Trine Eilertsen
  • Nyhetsredaktør: Tone Tveøy Strøm-Gundersen
  • Featureredaktør: Lillian Vambheim
  • Kulturredaktør: Cecilie Asker
  • Debattredaktør: Erik Tornes
  • Utviklingsredaktør: Eirik Hammersmark Winsnes
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Aftenposten. ACAP-beskyttet. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Aftenposten sentralbord: Tlf. 22 86 30 00 – Adresse: Akersgata 55, 0180 Oslo