Sulten

Friday's er stengt på grunn av rotteplage

TGI Friday's i Karl Johans gate ble stengt umiddelbart etter at sjefen fant spor etter rotter.

OPT__OLF6737_doc6o6wenecwf71gnm92826-KTvNQic7gk.jpg Foto: Rolf Øhman

  • Hilde Bjørhovde
    Hilde Bjørhovde
    Journalist

Mandag ble TGI Friday's i Karl Johans gate plutselig stengt for oppussing.

— Vi oppdaget avvik med skadedyr i restaurantens kjeller og valgte å stenge restauranten umiddelbart, sier daglig leder Amir Ammoura i Friday's Karl Johan. Han opplyser at det var han selv som oppdaget spor etter rotter.

Les også: Disse stedene fikk trøbbel da mattilsynet kom. Syv gatekjøkken stengt på dagen:

Les også

Møkkete toaletter, muggen pizzadeig og kjøkkenet fullt av musefeller

Har revet opp vegger og tak

— Det viktigste for meg er at vi alltid sørger for sikkerheten til våre gjester, sier Ammoura, som nå opplyser at snekkere og murere er på plass for å tette hull, sjekke rør og inspeksjonsluker.

- Vi har revet opp alt mulig; tak, vegger og kjeller, sier Ammoura, som vil ta ta ondet ved roten.

— Dette er en gammel bygning, og mange har hatt problemer. Vi følger alle anvisninger og gjør alle tiltak vi kan. Restauranten åpner ikke før vi er hundre prosent sikre på at vi har løst problemet, sier Ammoura.

  • I fjor testet våre anmeldere 149 restauranter over hele Oslo. Dette var de aller beste

Slaktet i desember

Ammoura overtok driften på Karl Johan for noen måneder siden.

Kort tid etter fikk restauranten en av tidenes dårligste anmeldelser i Oslobys restaurantguide. Anmelder Smørbukk meldte om et illeluktende lokale med sur mat, dårlig stemning - og servitører som ignorerer gjestene fullstendig.

Dermed måtte Ammoura rykke ut med en beklagelse - og løfte om bot og bedring.

- Det har vært mye å gjøre og ingen enkel start. Restauranten gjenåpner ikke før vi er helt sikre på at skadedyr ikke kan komme inn, og det må gå flere dager uten spor av dem. Nå ser det positivt ut.

- Blir servicen og maten bedre når dere gjenåpner?

— Ja, vi er på god vei, men har alltid noe å forbedre. Det er mange gode folk som arbeider her, så vi har et stort potensial for å bli bedre, sier Amir Ammoura. Det er foreløpig ikke klart når den sentralt beliggende hamburgerrestauranten kan åpne dørene igjen.

Les også

  1. Rottelik, rottemøkk og flytende motorolje på tørrfisklager

  2. Razzia mot transport av tørrfisk, bleier og gamle biler fra Alnabru til Afrika

  3. Nå skal Mattilsynet dele ut smilefjes til alle restauranter

  4. Nå kan du se hvilke restauranter som slurver med renholdet

OPT__OLF6736copy_doc6o6wencsw6pl826582k-4zwaNXpG8n.jpg Foto: Rolf Øhman