Sulten

Tyrkiske gleder på Sørenga

Seaport på Sørenga har en omfattende meny, men ikke alt klaffer på kjøkkenet.

Lunt og koselig på Seaport, og servicen er uformell og hyggelig. Ingar Storfjell

  • Dagobert

Seaport har tatt over lokalene til Promenaden, som var blant de første spisestedene på Sørenga. Ingar Storfjell

Vår vurdering:

4 av 6

– Hva er det de ikke har på menyen? spør Spisevennen. Han har bladd side opp og side ned og klarer ikke å bestemme seg. – Noen ganger kan det bli for mye av det gode, sukker han.

Siden de har en del tyrkiske retter, har Bordvenninnen funnet ut at vi kan dele en stor meze først. Den består av ni småretter med pidebrød, tzatziki og den tyrkiske tomatsalsaen ezme ved siden av. Deretter vil hun ha fettuccine med scampi. Jeg synes det låter bra med tyrkisk mat og ber om køfte og lammekjøttboller, mens Spisevennen vil ha en blodig entrecôte.

Les hele saken med abonnement