Hopp til innhold

Aftenposten

  • A-magasinet
  • Osloby
  • Sport
  • Meninger
Meny Lukk

Sulten

  • FOTO: Siv Dolmen

Restaurantanmeldelsen: Galtastisk!

Björn Svensson er tilbake med mat på Michelin-stjerne-nivå.

Dagobert
Publisert: 22.sep.2017 19:30
Oppdatert: 25.sep.2017 10:04

For et drøyt år siden stengte Björn Svensson dørene på Fauna ved Solli plass. Da hadde restauranten allerede sikret seg en Michelin-stjerne. For mange kjøkkensjefer er det et høydepunkt i karrièren, men for Svensson var det blitt en hemsko.

– Fauna ble ikke helt som vi hadde tenkt oss. Det har nok blitt for stort. Vi skulle ha det gøy, men isteden har det blitt en konstant frykt for å ikke lykkes, sa han til DN den gang.

Bli abonnent for å lese videre.

Alt innhold på aftenposten.no

Bestill Digital

Få Aftenposten i

5 uker for 5 kroner

Kun denne uken!

Ønsker du papiravisen i tillegg?
Abonnent? Logg deg inn her

Abonnementet fornyes automatisk. Avslutt når som helst

  • Tipstelefon 02286
  • Send Nyhetstips på epost
  • Tips via secure drop
  • Debattinnlegg på epost

  • Kundeservice
  • Annonsere i Aftenposten
  • Personvernpolicy
  • Informasjonskapsler
Ansvarsmerket
  • Sjefredaktør og adm. redaktør: Espen Egil Hansen
  • Politisk Redaktør: Trine Eilertsen
  • Nyhetsredaktør: Tone Tveøy Strøm-Gundersen
  • Featureredaktør: Lillian Vambheim
  • Kulturredaktør: Cecilie Asker
  • Debattredaktør: Erik Tornes
  • Utviklingsredaktør: Eirik Hammersmark Winsnes
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Aftenposten. ACAP-beskyttet. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Aftenposten sentralbord: Tlf. 22 86 30 00 – Adresse: Akersgata 55, 0180 Oslo