Sulten

Her finner du Oslos beste «fries»

Harald Eia laget en debatt i LilleLørdag om rifla eller glatt pommes frites var best. Nå har nivået på fries steget mange hakk. Her er de fem beste. Eller hva? Kjør debatt!

Trøffel pommes frites på Kverneriet. Paal Audestad

 • Smørbukk

Oslo blir bare mer og mer spiselig. Biffrestaurantene blir bedre, hamburgerne når stadig nye høyder og fritesene blir bedre og bedre. Restaurantene servere ikke bare pommes frites med salt, men heller nå på med parmesan, trøffel og ulike urter. Her er mine favoritter:

Hvaskjer serverer rosmarinfries man blir avhengig av. Signe Dons

Hvaskjer

Parmesan— og rosmarinfriesene er nydelige. Smaker masse, salte og gode, nesten så de stjeler all oppmerksomheten på fatet. Ja, du kan bestille dem som en egen smårett, med estragonaioli. Perfekt til dagen derpå – en hvilken som helst dag, faktisk.


Trøffel pommes frites på Kverneriet. Paal Audestad

Kverneriet

Trøffel-pommes fritesen er blant de beste vi har fått i byen. Sprø overflate, fin knekk når vi biter i dem, og trøffelsmaken løfter hele smaksopplevelsen til et nytt nivå. Her ber du kjapt om flere.

Bun's Burger Bar tilbyr fries med parmesan og trøffelolje.

Bun's Burger Bar

Fries with a view! Her nyter du sprø, salt og gode fries med herlig utsikt til Barcoderekka. Prøv de gode pommes fritesene med trøffel og parmesan. Når du er ferdig bestiller du en ny porsjon.

Burger Joint har meget gode fries. Jan T. Espedal

Burger Joint

Meget sprø og passe salt pommes frites, med et pikant kryddersting. Hos Burger Joint har de både originale fries, med rosmarin og salt, samt med trøffelolje og parmesan. Disse kan du nyte inne eller på uteserveringen, både til lunsj og middag.

Rosmarin- og hviløkfries hos St. Lars.

St. Lars

Det er meget bra kvalitet på kjøttet hos St. Lars, og det samme kan sies om fritesen. Bestill en entrecôte til hovedrett, så får du med rosmarin— og hvitløkfries. De smaker meget godt.

Er du på jakt etter et godt sted å spise? Oslobys restaurantguide er byens største, med flere hundre anmeldelser og tips til byens beste spisesteder

 1. Les også

  10 romantiske restauranter for deg som vil fri

 2. Les også

  Guide: Her får du byens beste biff

Relevante artikler

 1. SULTEN

  Restaurantanmeldelsen: – De dårligste burgerne på Aker brygge

 2. SULTEN

  Restaurantanmeldelsen: Små, men gode burgere hos Tommi’s burger joint

 3. SULTEN

  Restaurantanmeldelsen: Gode pucker hos Burger Joint

 4. SULTEN

  Restaurantanmeldelse: God mat, men Royal Gastropub må jobbe med smitteverntiltakene

 5. SULTEN

  Fem fete grunner til å bryte nyttårsforsettene dine

 6. SULTEN

  Bygg din egen burger